Въпрос към съфорумците от British Columbia

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
the_coach

Re: Въпрос към съфорумците от British Columbia

Мнение от the_coach »

OILERS написа:Що бегаш пич,преди време писа,че там ти е бъдещето.Апрентис щеше да правиш!А,или ще кажеш,че намери следващата най-хубава работа в живота за същите пари. :x :x :x

welcome to Canada!!!
Благодаря, пич :hai:
Живота затова е интересен, щото никога не знаеш от кой храст ще изскочи зайчето. За "следващата най-хубава работа" съм си стиснал ръцете още преди 2 месеца, и не е за същите пари, а за средна заплата в мениджмънта за Британска Колумбия. Ако ти е интересно, отвори статистик Канада и разглеждай.
И защо ми спамиш хубавата тема с безсмислени, но пък злобарски коментари :n:
crusader

Мнение от crusader »

fighter написа: За "следващата най-хубава работа" съм си стиснал ръцете още преди 2 месеца, и не е за същите пари, а за средна заплата в мениджмънта за Британска Колумбия. Ако ти е интересно, отвори статистик Канада и разглеждай.
Ти хубаво си ги стиснал ръцете преди два месеца, ама не стана ясно защо ще стоиш безработен цял месец.
Поставяйки тука въпроса за безработицата, ти сам започна да спамиш собствената си тема 8)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Ами представи си, че може да е свързано с темата, т.е. този един месец ще е един вид отпуска. Аз даже бих казал, че е задължително - ако може да си го позволи де - човек да си вземе някоя друга седмица почивка преди нова работа.

Като сравнително добре запознат със ситуацията мога само да ви кажа да не го мислите файтъра. :rock:
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

crusader, а трябва ли да обяснявам защо ще съм без работа един месец ? Ако имаш отговор на въпроса ми - заповядай ! Ако не - никой не те пита кой номер гащи носиш ;)
Марто, някои хора искат , така, клюки да има, нещо жълтичко.......и ако може на другия да му е гадно. Един вид себеподобни търсят. Всъщност нека си пишат, не ми пречат :rock:
crusader

Мнение от crusader »

fighter написа:crusader, а трябва ли да обяснявам защо ще съм без работа един месец ? Ако имаш отговор на въпроса ми - заповядай ! Ако не - никой не те пита кой номер гащи носиш ;)
Марто, някои хора искат , така, клюки да има, нещо жълтичко.......и ако може на другия да му е гадно. Един вид себеподобни търсят. Всъщност нека си пишат, не ми пречат :rock:
Разбира се, че не е нужно да обясняваш защо. Същевременно от момента в който си го направил публично достояние ( показал си кой номер гащи носиш :rofl: ) следва да очакваш коментарии (относно гащите ти ) .

Конкретно на въпроса: Нямаш право на обезщетение защото напускаш по свое желание. Дори да имаше, първите 2 седмици така или иначе не са платени. Все неща, които един практичен човек би взел под внимание и (проучил сериозно , а не от форуми ) преди да остане един месец без работа.

Оставям без внимание детинските ти коментари за гадно , жълто и прочие смехории ...
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

crusader написа:
Разбира се, че не е нужно да обясняваш защо.
Е, като не е нужно, ти що питаш ?
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

crusader написа:..... първите 2 седмици така или иначе не са платени. Все неща, които един практичен човек би взел под внимание и (проучил сериозно , а не от форуми ) преди да остане един месец без работа.
Това като назидание ли да го приема, или като мой огромен пропуск ?
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Ужас.. докато боеца ми помагаше да си пренеса диваните и леглата в квартирата тук вече са го оплакали и отписали и едва ли не вече погребали..

Злобата и завистта не знаят граници и географски ограничения и на луната да се качим пак ще ни настигнат.. Аз също искам да успокоя ойлъра да не се притеснява за боеца а да се притеснява за себе си защото злобарите и завистниците където и да отидат все им е криво..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
OILERS

Мнение от OILERS »

Не зъм злобял,а просто констатирах.Не ми се рови назад във форума да го доказвам.А пък и не виждам на какво да завиждам?
На-Файтъра моите ИЗВИНЕНИЯ!Наистина не искам да спамя темата.

На застъпниците му по един килограм брашно,три кебапчета без гарнитура и по една бира-made in B.C.

:inlove: :inlove: :inlove:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Бореца ще го водим в България,че тук нещо не му понася селската действителност !
Друго си е боец Варна-морето -цацата .... ;) :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

myhata II написа:Бореца ще го водим в България,че тук нещо не му понася селската действителност !
Друго си е боец Варна-морето -цацата .... ;) :D
Хехе, на екскурзия може. Ама инък си искам на село, тук ;)
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

Моля препоръчайте приятен и кокетен хотел във Виктория. Ако предлага penthouse още по-добре, че освен децата, с нас ще бъде и тъст ми. Ако не - просто ще наемем 2 стаи. Разглеждам този сайт http://www.expedia.ca/Hotel-Search?stor ... ionId=4138" но ми се искаше да чуя препоръки от хора, които са останали доволни от хотела си във Виктория :)
Благодаря!
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Последният път бях в Parkside Victoria Resort and Spa и съм доволен - има всичко без излишен лукс. На пъпа на града и е на пешеходно разстояние от Парламента и другите забележителности.
Почивката си я взех от тук: http://www.bcferriesvacations.com/"
Успех!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"