Zdraveite,
moje li nqkoi da mi kaje kak i po radi kakvi pri4ini moje da se otloji interviu. polu4ih vtori dokumenti, no pred men stoi edna mnogo golqma dilema - otbivane na voenna slujba. a taka kato tova mojebi shte stane tvyrde skoro a mi se shte da prashtam vtorite dokumenti me interesuva dali moga da oloja interviuto i dali biha uvajili molbata mi ?
Според мен, пускай си вторите документи. Нека процедурата си тече. А ако те поканят на интервю, в самата покана има поле за отлагането му, като се посочват и мотивите за това. Спокойно можеш да го отложиш за девет месеца, без това да даде негативно отражение върху кандидатурата ти. Действай и успех!
...privet!
...az imah podoben problem v smisul 4e, imah data za intervu prez mai no go otlojih i polu4ih nova data za kraia na avgust. Pri4inata ti triabva da e dostatu4no osnovatelna, no ne znam dali moje6 da pravi6 "pazarluk" za tova kakva otsro4ka da ti napraviat.
...v purvata pokana za intervu ima6e vuzmojnost za otlagane v smisul 4e v samia formuliar ima predvidena takava opcia no vuv pokanata za vtoroto intervu edinstvenata vuzmojnost be6e da podvurdia iaviavaneto si!
...spored men otloji kazarmata dokato ti mine intervuto!
...kolko 6te sluji6 6 ili 9 meseca?
...uspeh
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
shte sluja 6 meseca no loshoto e 4e otlagam ve4e 2 godini sled universiteta i neznam dali shte moje oshte. mislq da pratq vtorite dokumenti neposredstveno predi kazarmata i ako pristigne otgovor da go otloja i si mislq 4e moje eventualno da se polu4i