Za Dokumentite do Bukure6t...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Dana

Za Dokumentite do Bukure6t...

Мнение от Dana »

Zdraveite,

Imam serizni pritesneniya po otno6enie na medicinskite formulyari. Na 5.06. izpratih dokumentite v Bukure6t /sled intervjuto/ i sa polu4eni na 11.06. Ve4e blizo 3 meseca nyamam otgovor. Re6ih da proverya statusa si Online... Ustanovih,4e ne sa zapo4nali da gi obrabotvat. V tova ne sam sigurna,no sled kato vavedoh dannite si,izleze nadpis,4e liceto ne e otkrito i nyama informaciya za nego.Iztakvat 2 pri4ini:
1. Nevalidni danni /v imeto,bar-coda,rojdenata si data i stranata sam sigurna,razbira se,tai 4e tazi vazmojnost otpada/
2. Dokumentite vse o6te ne se obrabotvat... :(

Pisah do Bukure6t, no te mi otgovaryat s nedomlavki i edva li ne mi kazvat da si gledam rabotata. Dannite,koito sam im dala /IME, ADRES, TELEFON, DATA NA RAJDANE, BAR-COD, DATA NA INTEVJU, DATA NA IZPRA6TANE I POLU4AVANE NA DOCS V BUKURE6T, UTO4NENIE ZA KAKVA TO4NO VIZA KANDIDATSTVAM /tai kato iskaha da uto4nya/ / ne im bili dostata4ni...
Kak da go razbiram? Kakvo da pravya ottuk-natatak? Do kogo da pi6a i ima li smisal?

Predvaritelno vi blagodarya i se nadyavam da namerya otgovor na vaprosite si!

Dana
ani
Обратна връзка:

Мнение от ani »

Здарвейте, Dana!
Най-добре е да се обадите по телефона, само следобяд от 14 до 16 H без петък - в Букурещ.
Разговаряхме с тях към 16 август и казаха, че още не са попълнени данните в електронните досиета, затова нямало on-line данни. Всички кандидати с изпратени бар-кодове следва да получат медицински през септември. Трябвало обаче да се чака да дойде ред на номера на бар-кода и тогава изпращали! В Пловдив има вече получени медицински до 20 авг. - изпратени визови молби през юни.
Непременно им се обадете и обяснете, че трите месеца вече са минали
така лично ще разберете какво не е наред. Може да сте пропуснали да отбележите в графата за виза - за каква виза е молбата ви, но в такъв случай би трябвало да ви върнат цялото досие, както често правят. Не мисля, че трябва да имате проблеми, щом са ви изпратили баркодове без да ви искат допълнителни обяснения или документи - значи досието е наред!
Настявайте за медицинските! Успех!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Не се притеснявайте бе хора :wink: СПОКО!
Ние си изпратихме документите за Букурещ на 21.05, досието ни е заведено на 27.05, а баркодовете получихме на 09.06. Статуса ни стана активен на 27.07, а медицинските получихме едва преди 5 дни (т.е. на 23.08 ). Това е 4 дни преди да изтекат 3-те месеца от завеждане на досието. Явно са се размърдали най-после. След активиране на статуса и аз проверявах пощата всеки ден, но ето че най-после ги получихме :D
Имаме и други познати, които си ги получиха преди няколко дни. Те също са със заведени досиета през месец май. Така че, според мен чакане му е майката :? Знам, че е досадно, но не ни остава нищо друго, освен всеки да чака :roll:
Късмет и бързо получаване на медицинските ви желая :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
Аватар
rose

Мнение от rose »

Zdravei Dana!
Nie podadohme dokumentite za Bukuresht na 18 mai,barkodovete poluchihme na 31 mai,meditsinski na 10 avgust.
Mislia che sega se izprashtat na horata podali dok prez mai :roll:
Proveriavai si statusa,kogato stane aktiven- edna, dve sedmitsi sled tova idvat i med :wink:
Kasmet!
Dana

Мнение от Dana »

Благодаря за отговорите! Сега сам малко по-обнадеждена...Явно трябва да почакаме още малко :roll:
Вчера получих нов отговор от Букурещ.Пишат ми,че в следващите 3 седмици трябва да получим формулярите.Забавянето се далжало на недостиг на хора,които да обработват документите.
Желая успех на всички!

Дана
Заключено