Подочу го - от къде? Или приемаш желаното за действителност?
Моето лично мнение е че е доста вероятно това да се случи в рамките на следващите 10-на години.
За Тонич - този подфорум е не само за федералната процедура:
написа:Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Извинявай, обърнал ли си внимание от коя дата е въпросната статия?
By: Bruce Campion-Smith Ottawa Bureau chief, Published on Thu Apr 26 2012
Ама Харпер беше в Европа миналия месец тъкмо с тая цел-да подготвя тоя договор.
Аз и затова питам. Щом ще се сключва договор, въпроса с визите трябва да има напредък.
BMO написа:Ама Харпер беше в Европа миналия месец тъкмо с тая цел-да подготвя тоя договор.
Аз и затова питам. Щом ще се сключва договор, въпроса с визите трябва да има напредък.
Не вярвам че сключването на въпросното търговско споразумение е обвързано по какъвто и да е начин с условието посетителските визи за Канада за българи, румънци и чехи да отпаднат. Както сочи практиката - бизнес интересите винаги взимат връх и ако има забавяне в преговорите, то едва ли е точно заради визити. Нямам време да се ровя много из нета, но от краткото търсене което направих не намирам новини около въпроса с визити, за съжаление.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Последно, каквото съм чела по въпроса е преди около месец. ЕС се притеснява, че България или Румъния , или и двете страни могат да блокират ратификацията на вече подписания договор за свободна търговия. И за това на преговорите се е споменало, че ЕС не харесва визовият режим за тези две страни. Което се очаква да бъде приключено до края на 2016г.
В отговор премиерът Харпър казва, че в Отава се обсъжда такъв вариант, но има прекалено много фактори, които трябва да се вземат под внимание.
До момента няма взето решение за отпадане на визовия режим за българи.
Това е новата имиграционна система, която трябва да замени до сега действащата федерална процедура, и трябва да влезне в сила от януари 2015.
В скоби казано, това няма нищо общо с посетителските визи.
Това е новата имиграционна система, която трябва да замени до сега действащата федерална процедура, и трябва да влезне в сила от януари 2015.
В скоби казано, това няма нищо общо с посетителските визи.
Напълно наясно съм, че няма нищо общо с посетителските визи, просто реших да го споделя!Наистина мястото му не е за тук