DK Legal Practice
DK Legal Practice
Някой ползвал ли е услугите на DK Legal Practice ,с какви впечатления е останал ??
-
Re: DK Legal Practice
It is really good, probably the best
-
Съгласен съм с колегата.JITOMIR999 написа:It is really good, probably the best

А до колко време отговарят.Питам ,защото и аз им писах,върнаха ми писмо , в което ме молеха да им пратя CV и малко информация.Пратих им и оттогава нищо, вече повече от седмица.PHOENIX ARIZONA написа:Съгласен съм с колегата.JITOMIR999 написа:It is really good, probably the bestПисал съм на страницата на DK
Аз не съм доволен! Изпратихме cv преди 2 месеца, писахме им няколко пъти след това. Отговор няма и до сега. Поне да върнат, че в момента няма позиция, а не да се крият. Отделно някой може ли да обясни за какво отиват парите, след като на канадският работодател не му струва нищо да те покани там?
F*ck Google, ask me!
-
Сега аз ще Ви кажа как е при мен
Изпратено CV 02.05.2012
Сключен договор с DK 01.08.2012
Интервю с работодател 30.08.2012 за готвач за Regina SK Canada
Позитивно LMO 06.12.2012 и договор за работа за 2г.
Изпратени документи от Канада към посолството в Букурещ 25.02.2013 /забавяне по изпращането не по моя вина/
Формуляри за мед.преглед 07.03.2013г.
Чакам все още отговор от посолството в Букурещ.Срока е 4 месеца за работните визи за разглеждане.
Аз винаги се свързвам с Деси предварително и пиша мейл и я питам кога е удобно да я потърся по скайп.
По другия въпрос това че на работодателя не му струва нищо не е вярно, всички такси за документи, LMO, нито един работодател не може да наеме работник от чужбина без фирма посредник които да е одобрен от :
Immigration Consultants of Canada Regulatory Council (ICCRC). http://www.iccrc-crcic.ca/home.cfm"
Всяка услуга се плаща сумата която съм платил към DK e на половина от това което ми искат Канадските адвокатски кантори.
Може и да има вариант да се намери работна оферта без посредник но аз не познавам такъв човек от България. Работил съм в САЩ и знам че за всичко се плаща и то не малко.
Това е което аз мога да кажа по всички въпроси.
Поздрави и успех на всички
Изпратено CV 02.05.2012
Сключен договор с DK 01.08.2012
Интервю с работодател 30.08.2012 за готвач за Regina SK Canada
Позитивно LMO 06.12.2012 и договор за работа за 2г.
Изпратени документи от Канада към посолството в Букурещ 25.02.2013 /забавяне по изпращането не по моя вина/
Формуляри за мед.преглед 07.03.2013г.
Чакам все още отговор от посолството в Букурещ.Срока е 4 месеца за работните визи за разглеждане.
Аз винаги се свързвам с Деси предварително и пиша мейл и я питам кога е удобно да я потърся по скайп.
По другия въпрос това че на работодателя не му струва нищо не е вярно, всички такси за документи, LMO, нито един работодател не може да наеме работник от чужбина без фирма посредник които да е одобрен от :
Immigration Consultants of Canada Regulatory Council (ICCRC). http://www.iccrc-crcic.ca/home.cfm"
Всяка услуга се плаща сумата която съм платил към DK e на половина от това което ми искат Канадските адвокатски кантори.
Може и да има вариант да се намери работна оферта без посредник но аз не познавам такъв човек от България. Работил съм в САЩ и знам че за всичко се плаща и то не малко.
Това е което аз мога да кажа по всички въпроси.
Поздрави и успех на всички

-
Покана за паспорта 20.06.2013
Паспорт с виза 03.07.2013
Благодарение на съвместните ни усилия на Деси от DK Legal Practice и мен всичко това е вече реалност.
За което съм много благодарен лично на Деси и на целия екип от фирмата.
Време 1г. и 3 месеца.
Успех на всички
Благодарение на съвместните ни усилия на Деси от DK Legal Practice и мен всичко това е вече реалност.
Време 1г. и 3 месеца.
Успех на всички
Успех в Реджайна!
За съжаление ние не минаваме по този канал!
За съжаление ние не минаваме по този канал!
F*ck Google, ask me!
PHOENIX ARIZONA,PHOENIX ARIZONA написа:Покана за паспорта 20.06.2013
Време 1г. и 3 месеца.
Успех на всички
Браво!

И ЧЕСТИТО ЗА ВИЗИТЕ!!!

Радвам се, че след толкова време на подготовки и перипетии и ти успя!!! Супер!

Успех в Канада на теб и семейството ти!

"Късметът се случва, когато подготовката срещне възможността!" Опра Уинфри
-
Благодаря за пожеланието и аз пожелавам много късмет на всички по всички процедури за заминаване за Канада.Lira написа:PHOENIX ARIZONA,PHOENIX ARIZONA написа:Покана за паспорта 20.06.2013
Време 1г. и 3 месеца.
Успех на всички
Браво!![]()
И ЧЕСТИТО ЗА ВИЗИТЕ!!!![]()
![]()
![]()
Радвам се, че след толкова време на подготовки и перипетии и ти успя!!! Супер!![]()
Успех в Канада на теб и семейството ти!
Lira вече е с куфарите до вратата 
Ти за кога планираш преселването?

Ти за кога планираш преселването?
F*ck Google, ask me!
-
Ами предполагам към края на месеца. Първо съм аз по късно и моето семейство.

Деси е коректен човек, а спрямо мен беше лоялна като клиент. Препоръчал съм я на няколко човека и 3 семейства или дали не са 4 са вече по пътя към работните визи... Малко трънлив път, но не по вина на ДК Лигъл Практисsmokov написа:Някой ползвал ли е услугите на DK Legal Practice ,с какви впечатления е останал ??

Малко повече ТУК!
Това вярно ли е?PHOENIX ARIZONA написа: По другия въпрос това че на работодателя не му струва нищо не е вярно, всички такси за документи, LMO, нито един работодател не може да наеме работник от чужбина без фирма посредник които да е одобрен от :
Ако имам познат, който ми търси работа, а няма фирма, не става ли? Смятам, че да... Дори и сам човек, ако кандидатства и някак си го одобрят и се съгласят да му изготвят документите - става. Не мисля, че трябва да се мине през фирма посредник. Или греша?
-
Не съм сигурен дали всеки един работодател е запознат с всички тънкости и изисквания по наемането на работник извън Канада. От информацията която аз имам повечето компании които искат да наемат работник или работници от чужбина се свързват с лицензирани консултанти за изготвянето на всички документи по процедурата за наемането на работници извън Канада. Но ако има работодател които може да направи този процес без фирма посредник прекрасно по хубаво от това здраве му кажи.Star Dust написа:Това вярно ли е?PHOENIX ARIZONA написа: По другия въпрос това че на работодателя не му струва нищо не е вярно, всички такси за документи, LMO, нито един работодател не може да наеме работник от чужбина без фирма посредник които да е одобрен от :
Ако имам познат, който ми търси работа, а няма фирма, не става ли? Смятам, че да... Дори и сам човек, ако кандидатства и някак си го одобрят и се съгласят да му изготвят документите - става. Не мисля, че трябва да се мине през фирма посредник. Или греша?