Купувам автомобил
Купувам автомобил
Търся да купя кола. По разбираеми причини искам да е от човек, на който мога да имам доверие, а не от дилъри. Търся нещо на 2 - 4 години, пълен размер, миниван или джип.
Ако някой продава или познава надежден човек, който продава, ще се радвам да ми пишете лС.
Ако някой продава или познава надежден човек, който продава, ще се радвам да ми пишете лС.
леко, не се нервирайте, че ще остареете бързо.
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Купувам автомобил
Това е доста шипкарска тема
От тогава никакъв бизнес с познати и съседи. Ако мога да го направя безплатно - ОК. Ако е голямо, да си търси друг.
По същите причини купувам коли от непознати. За да мога да им навра в лицето недостатъците на колата и да ги мародерствам за цена.
Веднъж продадох кола на колега на приятел. Една година (!!!) по-късно възникна проблем с двигателя и оня се беше надъхал, че колата е била закърпена колкото да му я пробутам и почна да ме гони да си иска парите за ремонта. При това говорим за кола на над 400'000км.Chomsky написа:По разбираеми причини искам да е от човек, на който мога да имам доверие
От тогава никакъв бизнес с познати и съседи. Ако мога да го направя безплатно - ОК. Ако е голямо, да си търси друг.
По същите причини купувам коли от непознати. За да мога да им навра в лицето недостатъците на колата и да ги мародерствам за цена.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
И аз имам една история ама айде...
В днешно време надежден човек? Парите са най-отгоре, пък ако все пак някой открие надежден, нека сподели.
Освен това става дума за кола, не за оллежала ракия. Винаги може да се случи някой заводски дефект, което пък е нещо много обичайно за новите коли.
Успех в търсенето!
В днешно време надежден човек? Парите са най-отгоре, пък ако все пак някой открие надежден, нека сподели.
Освен това става дума за кола, не за оллежала ракия. Винаги може да се случи някой заводски дефект, което пък е нещо много обичайно за новите коли.
Успех в търсенето!
Имам Jeep Compass 2011 с всички екстри за модела Limited.Tя е от малкото произведени за 70 -годишния юбилей на Jeep и затова се различава много от базовия модел и е по-скъпа разбира се.
Ако имате интерес пишете ми на лични.
Ако имате интерес пишете ми на лични.
-
Chomsky,здравей.
Достатъчно е само да споменеш с какъв бюджет разполагаш за автомобил за да може някой да ти предложи нещо. Диапазона е голям - от RAV 4 , CRV, SANTA , CARAVAN , ML. X5 и т. н. та чак до HUMMER.
Достатъчно е само да споменеш с какъв бюджет разполагаш за автомобил за да може някой да ти предложи нещо. Диапазона е голям - от RAV 4 , CRV, SANTA , CARAVAN , ML. X5 и т. н. та чак до HUMMER.
Хамър, само Х1, друг не искам
.
Ще ти пиша лично за Джипа

Ще ти пиша лично за Джипа
Хамърите не ги ли спряха от производство?
Спряха ги, ама Х1 (най-първия модел) е обект на колекционерски страсти.