Моля, някой от Монтреал или съседство, ако скрапира мазда протеже да се звънне един телефон 514 559 4001.
Имам нужда от една част за централното.
Благодаря!
mazda protege части
mazda protege части
DCS-28.08.2005
Interview 15.02.2006
Interview 15.02.2006
Re: mazda protege части
e-bay няма ли за теб? 

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Провери тук http://kennypiecesdautos.com/index-fr.php" . Отиваш на място с инструменти и си избираш каквото искаш.
tonich,
На теб като ти гледам активността във форума, като че ли за теб няма друго място където да си изливаш мъдростта?
Не мога да разбера, какво те кара да мислиш, че не съм проверил в ebay или форума е за изява само на определени индивиди с психическа зависимост да дават мнение на всеки въпрос.
Ако имаш mazda гледай темата, ако не, няма нужда да "блестиш".
А и като посещаваш толкова често ebаy вземи та обърни внимание дали има тире някъде в името или пак, важното е че си се разписал и в тази тема, а к'во и как си написал няма значение.
На теб като ти гледам активността във форума, като че ли за теб няма друго място където да си изливаш мъдростта?
Не мога да разбера, какво те кара да мислиш, че не съм проверил в ebay или форума е за изява само на определени индивиди с психическа зависимост да дават мнение на всеки въпрос.
Ако имаш mazda гледай темата, ако не, няма нужда да "блестиш".
А и като посещаваш толкова често ebаy вземи та обърни внимание дали има тире някъде в името или пак, важното е че си се разписал и в тази тема, а к'во и как си написал няма значение.
DCS-28.08.2005
Interview 15.02.2006
Interview 15.02.2006