Ракът -първа причина за смъртност в Кебек

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
yahoo

Re: Ракът -първа причина за смъртност в Кебек

Мнение от yahoo »

Отдавна имаше изседвания доказващи че при здравословен начин на живот бихме могли да живеем поне 120г. Японците в момента имат над 25,000 столетника. Предполагам че щом са доживели столетие все някой от тях ще достигне максимума и без фатална болест. За да живеем обаче 60-80г. изглежда че доста си помагаме за да отидем по-бързо в рая :D
Аватар
ivalin

Re:

Мнение от ivalin »

Lub0 написа:Бачкат, да като гастербайтери на полето - краставици в Гърция, ягоди в Англия... и като такива никога няма да могат да си позволят да живеят в тези развити страни като нормални хора...
А не като тука в рая на земята (все пак сме втората след Америка по развитост) - чиновници с черни костюми и вратовръзки на редене на публик сак или деливари на пици, пилета ( с анцузи Адидас) и т.н. може и разнос на публик сак като пикаеш в шише, защото иначе няма да ти стигне надника за глобата... Абе голям кеф майка му стара все пристижни професии заемани само с препоръки и експирианс... Все пак става въпрос за Канада, а не за някаква си мижава државичка в мършавата Европа и долнопробни гастърбайтери... Ние все пак сме емигранти тука, били са ни телеграми да дойдем и ни посрещаха с хляб и сол, а някои от по-рано дошлите и с мед и масло и така им върви до днес...
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

krimon написа:към днешна дата, на мен ми е по-интересно да знам, другата половина от хората в Квебек от какво умират
От скука, предполагам, докато премятат крак връз крак в някоя канцелария. :D
Ама ти знаеш, де! Теб ли да те уча? ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

пфу, мишка, щяла да ме учи ... моите работни дни всичките са различни и пълни с интересени предизвикателства. Не се казвам Бистра, която се чуди как да чертае поредния тъп проект на аутокад :D
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

И аз не се казвам Бистра. :D
Представям си те колко си предизвикателна като си почистваш дворното фонтанче. Аз поне се срещам с хора, а и ми плащат за това. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Bistra написа:Аз поне се срещам с хора, а и ми плащат за това. ;)
:o :o :o Awkward!
Колко?

Няма да ми се връзваш ей ;)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

http://www.worldlifeexpectancy.com/caus ... y-country/"

По показателя в заглавието на темата, Намибия, Судан или Индия са в пъти по-добре от Дания, Канада или Германия.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Kpetrov написа: Няма да ми се връзваш ей ;)
То аз, ако се връзвах да ме е гепил вече някой с щипките. Ма няма!... Само изгнили надежди, пардон листи и зеленясала вода във фонтанчето. Чат-пат и жаба за цяр. ;) Е, другарката отгоре по-добре знае. :*
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Marto написа:http://www.worldlifeexpectancy.com/caus ... y-country/

По показателя в заглавието на темата, Намибия, Судан или Индия са в пъти по-добре от Дания, Канада или Германия.
Стреса, обездвиженоста и нездравословното хранене в развитите страни за съжаление ще продължават да задълбочават тази тенденция въпреки "наличието на по-добро здравеопазване".
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Bistra написа:Само изгнили надежди, пардон листи и зеленясала вода във фонтанчето. Чат-пат и жаба за цяр. ;) Е, другарката отгоре по-добре знае. :*
Бистре, не си ли чувала поговорката, че любопитството убило котката :P Само до там ли ти стигнаха жалките интернет издирвания :rofl: Нямам фонтанче в къщи, защото нямам твоя селски вкус, но има жаба, на която не вярвам да знаеш името, въпреки снимките във фб :P

Ходи да чертаеш, да не се обърка някой клиент после как да си инсталира фонтанчето с твоите проекти :D
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ама успокой се, моля ти се! Аз нищо не издирвам. Ти си по тази част. :rofl:
Има една готина игра, която се казва "стрелба в тъмното". Не се отдава на всеки, обаче. ;) Само изпечените комарджии я знаят. 8)
Само още нещо...Жабата по "бели гащи" ли е?...Щото колегата Бъз - Ту предупреди: "Само по вечерни рокли и смокинги! Никакви такива - неглижета! (особено във ФБ)" :lol:
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

yahoo написа:
Marto написа:http://www.worldlifeexpectancy.com/caus ... y-country/

Стреса, обездвиженоста и нездравословното хранене в развитите страни за съжаление ще продължават да задълбочават тази тенденция въпреки "наличието на по-добро здравеопазване".
Мисълта ми беше съвсем друга. Ракът го няма в държави като първите 3, защото там 1) средностатистическия човек не живее достатъчно дълго, за да развие болестта и 2) тези, които имат рак рядко имат достъп до болница дори и за едната диагностика.
Публикувай отговор