ivelin.st.m@gmail.com , 0878 899875

Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 10:50 amivelin_st_m написа:Zdraveite ,nie sme sem. Marinovi ot Blagoevgrad i sme izdargali intervjuto na 10.06.08 pro4etoh vsi4ko no vse pak ako nqkoi ima gelanie da ni pomogne s nugnite dokumenti do Bukuresht ste mu badem zadalgeni ! Blagodarq vi predvaritelno
Аз си ги направих сам и бях тук за една година от пускането на пьрвото писмо кьм Виена. Не си спомням до сега да сьм обиждал никого който да си е направил с фирма документите, а и познавам бая хора които са си ги направили сами и ги боли някьде как други си правят документите.ablood написа:Ше помогне ако напишеш къде приблизително живееш. Моите документи ги направи една мацка от Сливен. С отстъпката която ползваше при нотариуса ми се върза напрактика безплатно.
Препоръчвам ти да игнорираш тези които са имали повече време отколкото пари и сами са си подготвили документите. Имат навика да скачат с обиди върху ползващите посредници.
Това блъди няма нищо общо. По принцип повечето пари ходят ръка за ръка с повечето време. Попълването на няколко странички, обаче няма нищо общо нито с времето, нито с парите. Ако някой е готов друг да поеме отговорността за собственото му бъдеще - браво. Според мен подготвянето на досието е НАЙ-МАЛКОТО, което можем да направим от годините имиграция и интеграция, които ни очакват тук.ablood написа:Ше помогне ако напишеш къде приблизително живееш. Моите документи ги направи една мацка от Сливен. С отстъпката която ползваше при нотариуса ми се върза напрактика безплатно.
Препоръчвам ти да игнорираш тези които са имали повече време отколкото пари и сами са си подготвили документите. Имат навика да скачат с обиди върху ползващите посредници.
Еми това е неприятното. Все едно сега ние да кажем че тези които ги притесняват някакви си 12$ на месец в повече за интернет го правят защото нямат пари или пьк че са лузьри поради причината че след много години в Канада подобна сума на месец им занимава времето и сьзнанието.agent Ozo написа:Аз също съм от тези, "които са имали повече време отколкото пари" и си подготвих документите сам. Помогнал съм и на много други хора без да си помисля за каквото и да е заплащане. Но никога не съм скачал и обиждал хората, които са решили да ползват фирма-посредник.
Аблъда явно визира определен човек, но както го е написал излиза, че едва ли не всички справили се сами, са просто едни бедняци, направили го от немай къде поради липса на средства.