- Не шмъркам кокаин.
Точно кратко и ясно. Няма проблем, разбрахме че не е кокаин. Какви мръсни долни обвинения! Обаче остава открит въпроса какво е шмъркал. Не е кокаин, това добре. Фразата обаче сама по себе си не отрича деянието, само субстанцията. Да видим. Възможни варианти:
- Кокаин - ОТРЕЧЕН - не се брои
- Пудра захар
- Прах за пране
- Ванилия
- Енфие
- Стрит аспирин щото е настинал (от фигурата му се види че не подържа здравословен начин на живот, следователно е болнав)
- Стрито парче нокът от Лили Иванова за дълголетие, младост и опъната кожа, в конкретност - премахване на околоочните бръчки, регулиране на кръвното и здрав червеникав тен - ДОСТА ВЕРОЯТНО предвид какви червени бузки беше извадил последния път като се показа, но някои мръсни спекулативни източници твърдят че е от касата Загорка лично изпратена му от Бойко Борисов за подобряване на Българо-Канадските културни взаимоотношения.
- Стрито парче компакт диск от последния албум на Глория за подобряване дейноста на стомашно-чревния тракт и борба с рака на дебелото черво
- Амфетамин
Както се вижда и мен ме обхваща лигата, ма то с такъв образ що да чиниш...
Амфетамина встрани от майтапа е най-реален избор. Има видове които са на прах и се консумират по този начин.
Оф не обръщайте внимание, днес изкарах цял ден в една болница да слушам лекции, пил съм две големи кафета и съм луднал. Ако има и други луднали да пишат