Важно за кадърните и образовани кандидат имигранти !!

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
Аватар
IRA
Съсел

Re: Важно за кадърните и образовани кандидат имигранти !!

Мнение от IRA »

честно казано за мен в България за една жена в моята област е по лесно отколкото тук. САщ пък ептен, ония там ти казват директно,че клиентите им не обичат да контактуват с жени, ако отидеш на обект те питат дали не си се объркал нещо. :fubar:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

IRA написа:честно казано за мен в България за една жена в моята област е по лесно отколкото тук. САщ пък ептен, ония там ти казват директно,че клиентите им не обичат да контактуват с жени, ако отидеш на обект те питат дали не си се объркал нещо. :fubar:
Не съм въобще съгласна с това! По-големи сексисти от българските мъже надали има!
Навсякъде трябва да се доказваш, независимо дали си жена или мъж. В Северна Америка, обаче за жените е по-лесно. С 2 ръце заставам зад това. :y:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
seeker

Мнение от seeker »

Bistra написа:
Навсякъде трябва да се доказваш, независимо дали си жена или мъж. В Северна Америка, обаче за жените е по-лесно. С 2 ръце заставам зад това. :y:
Напълно съм съгласен, че трябва да се доказваме непрекъснато. И още - рутината е майка на затъпяването. Само не разбрах как се застава с 2 ръце зад нещо. :)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

seeker написа:Само не разбрах как се застава с 2 ръце зад нещо. :)
В разперено състояние като за прегръдка. ;)
Аз съм от конвенционалния тип жени, не от онези..."пичовете". :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Каква е разликата между "конвенционален тип жена" и "жена-пич"
Наистина не знам. Първите си ги представям като усойници а вторите като някакви усмихнати такива, много свестни и харесващи секса. :rofl:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Californian написа:...като някакви усмихнати такива, много свестни и харесващи секса. :rofl:
Дотолкова, че мъжете им като видат чуждо ... му скокват със засилка. :D
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Забелязвам някаква закономерност. Неудачниците, както е известно, обикновено обвиняват някой друг за провалите си. Мухльовците-неудачници обвиняват жените, като си мислят, че заради жените на тях всичко им е трудно.

Успелите мъже обаче, мъжете на място така да се каже, виждат реалността такава, каквато е.
Уорън Бъфет е успял човек, даже преуспял (да не се бърка с Хъли!). Ето какво казва той за ролята на жените в обществото:

Warren Buffett is bullish ... on women

На неудачниците - честито!
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Аз пък съм забелязал че тези които са много отворени на приказки за живота,са най утрепани в реалността,а това да се обсъждат дадени персони кой какъв бил и за какво се борил е върха на простотията 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Аз пък съм забелязал че тези които са много отворени на приказки за живота,са най утрепани в реалността,а това да се обсъждат дадени персони кой какъв бил и за какво се борил е върха на простотията 8)
Познато, нали? Ти най-обичаш да охарактеризирваш хората. Даже си позволяваш да правиш интерпретации върху минали събития от живота им без никой да ти ги е "обадил", просто щото няма кой. |(
Дано това да ти носи достатъчно "положителна" енергия, защото аз не намирам нищо положително и стоплящо...По-скоро зъзна от як студ. :|
P.S. От студеното се бяга, ако не ти е известно - закономерсност има някаква в това. ;)
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

И кво ако някви индийци дошли и трябвало да работят не по специалността и голяма драма и статии и ...
По скоро всеки да се спасява и такива простотии като търсени професии са абсолютни простотии изимслени от измислени статистици поръчани от имиграционни.

Тук трябват данъци и това е. Застаряваща нация сме и трябват новодошли да дърпат без значение какво. Ако се измъкнеш измъкнеш ако не не.
Това естествено е и оправдание за известно мързеливия български народ имигрант. Най -лесно да се търсят кусури вместо да се запретнат ръкави. И кой казал че има срок за успех да речем веднага или след 2-3 години. На някои отнема десетки години.
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
succes

Мнение от succes »

Independent написа:Забелязвам някаква закономерност. Неудачниците, както е известно, обикновено обвиняват някой друг за провалите си. Мухльовците-неудачници обвиняват жените, като си мислят, че заради жените на тях всичко им е трудно.

Успелите мъже обаче, мъжете на място така да се каже, виждат реалността такава, каквато е.
Уорън Бъфет е успял човек, даже преуспял (да не се бърка с Хъли!). Ето какво казва той за ролята на жените в обществото:

Warren Buffett is bullish ... on women

На неудачниците - честито!
А ти от кои си? Независимите?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Явно някой хора от правителството са си вземали поука от коментарите на хората и са вземали да си променят политиката за имиграция,а дано ! :y:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
umeiko

Мнение от umeiko »

simeonovi написа:И кво ако някви индийци дошли и трябвало да работят не по специалността и голяма драма и статии и ...
По скоро всеки да се спасява и такива простотии като търсени професии са абсолютни простотии изимслени от измислени статистици поръчани от имиграционни.

Тук трябват данъци и това е. Застаряваща нация сме и трябват новодошли да дърпат без значение какво. Ако се измъкнеш измъкнеш ако не не.
Това естествено е и оправдание за известно мързеливия български народ имигрант. Най -лесно да се търсят кусури вместо да се запретнат ръкави. И кой казал че има срок за успех да речем веднага или след 2-3 години. На някои отнема десетки години.
Сори, влака ма изпусна мене :) търсете си други балами.
succes

Мнение от succes »

simeonovi написа:И кво ако някви индийци дошли и трябвало да работят не по специалността и голяма драма и статии и ...

Брей, това не го знаех, какъв размах, какво чудо ... ша взема да ме изпусне влака и мене като Умейко ...
То хубаво ще дърпаш, ама за кого и какво?
Като търсят специалисти да подготвят програми за бърза квалификация на местния пазар, а не да ги връщат в първи клас!
Все пак хората са избрани по тези критерии за търсени професии било те измислени или не. А ако говорим за подобни "измислени простотии" на провинциално и държавно ниво, тогава сигурно и данъците са измислени простотии и затова и хората не искат да ги плащат.
Аз не мисля, че всеки от нямане какво да прави е тръгнал да търси кусури, а съществува реална неправда, която кара хората да се чувстват фрустрирани и да търсят правата си, което значи, че поне малко са си запретнали ръкавите и се борят за собствения си просперитет.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

succes написа:Аз не мисля, че всеки от нямане какво да прави е тръгнал да търси кусури, а съществува реална неправда, която кара хората да се чувстват фрустрирани и да търсят правата си, което значи, че поне малко са си запретнали ръкавите и се борят за собствения си просперитет.
То че има някаква неправда, има, ама ти като си имигрирал, доброволно си я приел. Нали знаеш, че никой не те държи насила ... Би ли ми посочил поне една страна, в която да няма "неправда" за имигрантите ? Е, може би Щатите са малко по-добре в това отношение, ама US имигрант се става доста по-трудно, отколкото канадски.
Ако някой си мисли, че в Европа посрещат с отворени обятия, 'що не пробва, пък после да разказва ? Навсякъде трябва да се бориш, никъде нищо не става наготово ...
Публикувай отговор