за близо 10 години така и не успях да се аклиматизирам.лятото добре по къси гащи и джапанки,ама зимата такива кошмари съм брал,че ще ми държат влага за цял живот
сутрин минус 15 минус 25 колата цялата в лед и 5 10 мин борба с леда,уж климатика работи на 6 ама почва да духа чак когато вече съм пред портала на ярда а аз съм като ледена шушулка
от портала докато стигна до тръка трябва да мина целия ярд около километър открита местност и шибан вятър усеща се като минус 50,от другата страна е пистата на аеропорт дорвал духа от всякъде чак веждите ми са заскрежени,дефакто само те са на открито,останалите скрити части са под 3 ката дрехи,ама имам чувството,че съм гол,
следва повторно операция по обезледяване ,обезснежаване и запалване само ,че този път на тръка,хър,хър ама не пали ,а уж е цяла нощ на плугинг и бегом до работилницата за бъстера още 1 км в двете посоки
запалихме,сега остава да загрее хладилника от вътре ,ама то в тоя трафик някъде към 8 9 сутринта спри,тръгни затоплянето и личното ми размразяване започва да се усеща някъде към обед.
мразя шибаната канадска зима и шибания канадски климат,мизерията беше пълна
в българия зимата си е ок,макар и да съм в най студения през зимата български град студ в такива размери няма,
тая зима падна 5 см сняг и задържа за 2 седмици студ до ,инус 5 ,инус 10 нощем и около нулата през деня.то май нямаше и зима ,а нещо като късна канадска есен

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?