Дали сте ми добри съвети,ще се вслушам и в тях.
Ябълка- оттук тръгваме с контейнер за около 2-3 000 долара в зависимост от вместимостта на багажа след крайното мерене и ще има място за всичко важно като инструментите и машинариите (продадохме мебели,ел.уреди ,които не са правилния волтаж и раздадохме по домове оборудване, детски неща ,дрехи, кухненски принадлежности и т.н.) . Говорели сме вече с интернашионъл ремовинг компания.
Бистра и тук има много такива усмихнати дядовци и всъщност вчера към 4 следобяд докато бях с децата в парка ,беше прекрасен ден 18 градуса,слънце и бриз ,до мен седна един дядо с количка със спящо новородено бебенце. След малко дойде висока,красива жена и заговориха на любимия ми италиански. После се заговорихме и с него и се оказа, че е бил в БГ много пъти, разказа ми впечатленията си за София, Пловдив

Не съм виждала чак толкова много просещи ,има ги и тук,но не са мнозинство -спят на улицата,просят в метрото и т.н.
И тукашните старини не са чак охолни,но всеки вече може да вземе социална пенсия ако няма частна ,както и здравеопазването и лекарствата са безплатни и е достъпно за всеки дошъл дири и от вчера и се разболял-приемат го в болница и го лекуват без никакви билове.
Англия е прекрасна за мен ,но имаме една мечта свързана с Канада и трябва да се опита:)