Да ,разбрах ,че сте на пъпа на земята от десетилетия , в изобилие и богатства ,на широко и дълбоко , рализирани семейно и професионално, но ти убягва тънката нишка,че и аз не съм от десетилетия в БГ ,а и ,че се вслушвам в съветите на Пъмпи, Иван , Боецът и още ,но не и в другите ,които са обидни , провокативни или покровителствено-назидателни .
Това напълно го разбирам ,защото съм на същия етап в живота ни.roumensp написа:И аз така, кося си тревата и си чистя шишарките по двора и вече с пушка не могат да ме закарат у градо, въпреки че съм роден и израснал в центъра на София и съм си "градско чадо". Човек се променя и в момента предпочитам спокойствие и природа, за разлика от младежките ми години, когато най-важните ми критерии бяха множество развлечения и добър нощен живот на walking distance.pumpy написа:Бившия директор на програмата ми в Денвър е имал кабинет 16 години в някъде в Ню Йорк. Продава всичко, мести се в Денвър да преподава и живее в горите около Денвър, на около 45 мин път с кола от Университета. Коси си тревата на "полянката" с трактор и се разхожда часове сред собствената си гора. С пушка не можеш го закара обратно в града.