Абе, това да не е някаква нова мода...да ни разиграват театър по телевизията или наистина е толкова зле? Като гледах първото интервю го приех за чиста монета, ама сега почвам да се замислям.
Я, вижте това! Като капак на всичко е на гости на моят нелюбимец http://www.youtube.com/watch?v=lbjr6fN9 ... r_embedded"
Та питам се...Искрено ли е или и този си търси приятелка?
Не зная какво могат да помогнат средни пръсти по телевизията и проклятия като и тези са част от същия този народ, който избира политиците, както и ние междувпрочем?! Аз затова и не съм в България, щото съм убедена от много отдавна, че оправяне няма да има.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
myhata II написа:А бе ти окак се върна в България,всичко взема да ти харесва ,а преди само как я плюеше ,да знаеш само костариката ти е виновна
'
Така и не разбрах за какво ми е "виновна" костариканката, нито пък си спомням да съм плюл България? Само съм споделял идиотизми които са ми се случили и вярвай за един месец и половина тук натрупах още доста подобни изживявания.
Аз се чувствам сравнително ОК в БГ по елементарната причина че съм тук на почивка и че съм с родителите си, които не бях виждал от 5 години. Няма как напълно да изолираш обстановката около теб, но по принцип гледам на това което се случва и ситуацията като цяло като страничен наблюдател.
Съдейки по данните на НЦИОМ, става ясно, че макар умората и гнева на българите към партиите, традиционните политически сили са запазили поддръжниците си. Протестите не са повлияли по никакъв начин на отношението към партиите.
roumensp написа:И за к'во бяха всички тия протести и истории, след като всичко ще си бъде пак постарому: НЦИОМ: ГЕРБ води с 6,9% пред БСП
Съдейки по данните на НЦИОМ, става ясно, че макар умората и гнева на българите към партиите, традиционните политически сили са запазили поддръжниците си. Протестите не са повлияли по никакъв начин на отношението към партиите.
И за какво ти седя на отсрещния ъгъл и се оглежда какво ще се случи ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
davidT написа:ми че те протестите бяха против високите сметки за ток
никои не е искал да сваля ББ
А мухътъ ? На него всичко му е супер в България, само Бойко му беше проблемът.
Бпйко е последствие от всичките кретени преди него ,сега той е накрая на уравнението,Мухата и много такива като него такива хора не щем в управлението на България !!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Не пенсионерите, а емигрантите са изяли фискалния резерв, стана ясно от изказване на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов
Няма по-голяма пародия от тази "държава" Жалко за хората, които трябва да търпят тези политици, защото политическият "матрял" в България е едно ниво под едноклетъчните организми. Реално хората няма кой да изберат
Бедност и административен произвол
Meжду другото онзи ден говорих с моя близка. Тя твърди, че сега е по-зле от всички останали кризи. Основание за това твърдение и дава замиращия и дребен бизнес, както и този на нейни познати. С ужас сподели, че заради безизходицата сред хората има много психично болни...А за отношението им един към друг...няма думи.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")