Тук съм напълно съгласен с тебBisra написа:Има 2 коментарни рубрики, където обаче анонимни коментират неанонимни. Е да го кажем ясно ...В този случай съм против анонимността и си мечтая да я няма. Човек трябва да наясно кой го хвали и кой хули. Не е ли честно?

Съгласете се, че и аргументът: „ти си анонимен“ е несериозен. Това означава, че се очаква ако аз пиша с истинското си име да нямам куража да кажа същите неща, които пиша зад псевдоним. Ами ако не е така къде отива този довод?Вижте, Интернет не е безопасно място и да публикуваш лична информация е наивно. Има доста хора в този форум, които ме познават и знаят, че аз говоря по същия начин и когато стоя пред тях. Но аз знам кой точно стои срещу мен. А тук сега срещу мен стои целият свят. Включително и психично болни хора или изповядващи крайни виждания. Откъде да знам какво им минава през главите?
Съзнавам, че с израза „недоказани хвалби“ съм засегнал pumpy, за което съжелявам. Не ми беше това целта. Сигурен съм, че не му е било лесно да стигне дотук. Верно , че пише за неща, които още не са станали, но това си е негово право. Аз му пожелавам да доведе нещата докрай.