Canadian Dream

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
newcomer

Re: Canadian Dream

Мнение от newcomer »

rscossworth написа:newcomer, ти сериозен ли си? За 20000 лева четири коли? То това някакви талиги ли са? И твърдиш че 1000лв. печалба са ти достатъчни за да не работиш? Ами ти си бил много икономичен.
не са нови,но не са чак и талиги.около 8-10 годишни 4 бр форд фокус на по 150 000 км всяка закупени на цени от 3 до 4000 лв всяка ,с регистрацията и обслужването цената на всяка една от тях е около 5000 лв,всичко 20 000 лв инвестиция.
1000 лв на месец е печалбата от една кола,от 4 коли печалбата е 4000 лв.за жалост това е само 4-5 летните месеци.останалото време на годината си покриват предимно издръжката ,е остава и някой лев на страни.

макса който може да донесе автомобил на месец при пълна заетост през лятото е 30 дни х 45 лв=1350 лв за месец,но това на практика не може да се случи
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа: :y: апцелютно.
когато бях в канада не излизах от форума,сега когато съм в българия почти не влизам.е влизам за малко денем за да убия скуката на работния си стол и да се информирам на кой в каква посока са му се надградили комплексите :rofl:
...
newcomer написа:изобщо не ми се налага да работя.пиша си по цял ден по разните форуми докато си въртя синджирчето в двете посоки.
Здрасти, Бате. Мадам Зигмунда Фройд се събуди. :D Ако така си работел от Канада...мани-мани, ясен си ми и ти. :lol:
А махни я тая глупост на ИФка от подписа си...нито съм "черна", нито съм "бистра"! Аз съм ейнджъл. :angel: :P
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
newcomer написа: :y: апцелютно.
когато бях в канада не излизах от форума,сега когато съм в българия почти не влизам.е влизам за малко денем за да убия скуката на работния си стол и да се информирам на кой в каква посока са му се надградили комплексите :rofl:
...
newcomer написа:изобщо не ми се налага да работя.пиша си по цял ден по разните форуми докато си въртя синджирчето в двете посоки.
Здрасти, Бате. Мадам Зигмунда Фройд се събуди. :D Ако така си работел от Канада...мани-мани, ясен си ми и ти. :lol:
А махни я тая глупост на ИФка от подписа си...нито съм "черна", нито съм "бистра"! Аз съм ейнджъл. :angel: :P

ми кво да правя,такава ми е работата,стоя и си блея по цял ден в офиса и си чакам клиентите.работата ми се заключава да напиша едно договорче за 3 минути и да си прибера рентата,бе скучна работа ама няма как,трябва да издържа.
и да се похваля тая година рано стартирах сезона.в петък ми дойде един стар клиент англичан и взе едното ауто за 10 дни да си нагледа селската къща в българия.ей така да изкара до октомври друго не ми трябва
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Е, как ти е била такава? |( Нали все (откакто те познавам) се оплакваш как в Канада си се сбръчквал и не ти е оставало никакво време от въртене на геврека. Виж си по-горните мнения сега! Да виждаш нещо нередно? 8)
Ще взема да си сменя професията зарад такива типове като вас (и аз като Калугермен (или "ман" беше правилното произношение...Павлето ще каже :D ), ей да му се не види!Крадеца вика: Дръжте крадеца! 8) (Ний от ВИАС сме малко чалнати...все на психология и езотеризъм ни избива)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:Е, как ти е била такава? |( Нали все (откакто те познавам) се оплакваш как в Канада си се сбръчквал и не ти е оставало никакво време от въртене на геврека. Виж си по-горните мнения сега! Да виждаш нещо нередно? 8)
Ще взема да си сменя професията зарад такива типове като вас (и аз като Калугермен (или "ман" беше правилното произношение...Павлето ще каже :D ), ей да му се не види!Крадеца вика: Дръжте крадеца! 8) (Ний от ВИАС сме малко чалнати...все на психология и езотеризъм ни избива)
такава ми е работат в момента в българия,а не в канада.в канада както съм казвал яко ми се изпотяваха задните части и не оставаше време за синджирчето.
кво се правиш на ударена с мокър парцал,че не си разбрала

pumpy

Мнение от pumpy »

Само не разбирам защо трябва да плащам 45 кинта на ден, като може да се вземем кола и за 16 ? Или тези твоите англичани са филантропи и им се живее в миналото - кола на 150к километра ???
newcomer

Мнение от newcomer »

pumpy написа:Само не разбирам защо трябва да плащам 45 кинта на ден, като може да се вземем кола и за 16 ? Или тези твоите англичани са филантропи и им се живее в миналото - кола на 150к километра ???
дай сайта с тези по 16.икономически ще ми е по изгодно да наемам от тях за по 16 на ден и да ги преотдавам на 45 навместо да инвестирам в коли и тяхната подръжка

тук можеш да сравниш моите цени с тези на конкуренцията с новите коли на малко километри и да си избереш изгодната за теб цена

http://www.ruse-rentacar.com/?page=5"

Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

За нова не може да става на въпрос при тези цени, но най-често до 5 годишна за 25-35 лв наемам всяка година малка/средна кола лятото в Пловдив. Рядко малките фирми имат сайт обаче за да ти дам линкове. Имаме поне 5 такива до нас около панаира.

Предлагали са ми и 10+ г. за 20 лв или по малко при месечен договор, но тези талиги ми изглеждаха твърде съмнителни докъде ще ме закарат.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа: такава ми е работатa в момента в българия,а не в канада.в канада както съм казвал яко ми се изпотяваха задните части и не оставаше време за синджирчето.кво се правиш на ударена с мокър парцал,че не си разбрала
Това да не би аз да го написах, бре? За втори път те цитирам.
newcomer написа: апцелютно.
когато бях в канада не излизах от форума,сега когато съм в българия почти не влизам.е влизам за малко денем за да убия скуката на работния си стол и да се информирам на кой в каква посока са му се надградили комплексите
Аз, ако съм ударена с мокър парцал, то ти си треснат направо с моп по главата. :D
newcomer

Мнение от newcomer »

yahoo написа:За нова не може да става на въпрос при тези цени, но най-често до 5 годишна за 25-35 лв наемам всяка година малка/средна кола лятото в Пловдив. Рядко малките фирми имат сайт обаче за да ти дам линкове. Имаме поне 5 такива до нас около панаира.

Предлагали са ми и 10+ г. за 20 лв или по малко при месечен договор, но тези талиги ми изглеждаха твърде съмнителни докъде ще ме закарат.
25-35 и аз давам ,ако се наеме за 20-30 дни,талиги обаче за 20 нямам независимо ,че и моите са на 8-10 год.
за 1 година средно на кола ми навъртат 8000 км,не се експлоатират като таксита

Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Ok, значи аз грешно съм разбрал че им търсиш макс $45 на ден за месец, а то вероятно е максималната ти цена за 1-2 дена но да я даваш без прекъсване през месеца. Което не е невъзможно, понеже аз винаги съм чакал да пристигне колата и да я почистят за да я взема още същия ден. Там където е по-евтино колите не остават да пренощуват, освен ако не са вече за ремонт.
newcomer

Мнение от newcomer »

yahoo написа:Ok, значи аз грешно съм разбрал че им търсиш макс $45 на ден за месец, а то вероятно е максималната ти цена за 1-2 дена но да я даваш без прекъсване през месеца. Което не е невъзможно, понеже аз винаги съм чакал да пристигне колата и да я почистят за да я взема още същия ден. Там където е по-евтино колите не остават да пренощуват, освен ако не са вече за ремонт.

45 лв за до 5-7 дни.след това нещата отиват на пазарлък.лятото обикновенно се наемат от 5 до 15 дни макс предимно от българи живеещи в чужбина или чужденци предимно англичани с къщи наоколо в региона

последните ми звънят още от англия за да ангажират кола,пращам им такси до букурещ на еърпорта и ми ги доставят в офиса на крака

Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Защо се занимавате с такива малки фирми има хубави фирми за 10тина дни 300-350долара.
Като за почти нова кола върви 10долара или евро плюс едни още 10-15 долара или евро не си спомням
за застраховка пълна за да не дължиш нищо...
Абе ползвайте гугъл бе хора за нищо го нямате. 8)
newcomer

Мнение от newcomer »

Californian написа:Защо се занимавате с такива малки фирми има хубави фирми за 10тина дни 300-350долара.
Като за почти нова кола върви 10долара или евро плюс едни още 10-15 долара или евро не си спомням
за застраховка пълна за да не дължиш нищо...
Абе ползвайте гугъл бе хора за нищо го нямате. 8)
защото аз вземам 350 лева,а не 350 долара или евро и предлагам включена в цената пълна застраховка,за да не дължиш нещо ,ако случайно се случи без значение по чия вина

speedy

Мнение от speedy »

Защо правите сметка на newcomer за цените, които е публикувал? Ако търсите кола под наем и не ви допада какво предлага - търсите други фирми или питате искате по-добра цена. Или пък инвестирате пари и ставате конкуренция. Човекът явно си има достатъчно клиенти, щом не е затворил бизнеса.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Заключено