Californian написа:
Ми, че моя опит е най-точен за новите емигранти, защото аз съм си баш нов емигрант в Канада и такъв ще си остана до живот, щото за 2-3 месеца видях какво е - и да ти кажа предпочитам си Америка.
Единствените които са избягали от Америка за Канада - са или тези които не са могли да останат тук заради визови проблеми или такива които не са успяли да си намерят хубава работа в Америка.
А Митето да дойде и да види дали е научна фантастика това което го говоря.![]()
Каква научна фантастика като тука къщите каквито в Торонто са 400-500к тук са 120к а за 300к ще си вземеш 3-3,5скф с всичките екстри. Чакай пак да дам пример...
Ето това е живот на широко...Тексаски разкош...
http://www.zillow.com/homedetails/8120- ... 2458_zpid/
Аз не съм била в щатите, но въпреки това ги предпочитам. Но разбира се нямат програма като канадската, за да може човек да влезе и се установи легално. За лотария "зелена карта" е излишно да се коментира... Все едно да чакаш печалба от тотото. Май 12 години или 15 пускахме и йок файда. Теорията на вероятностите не ни захапа нито веднъж... Та мен няма нужда да ме убеждаваш в предимствата. Обаче ти наистина си противоречиш съвсем наскоро друга песен беше запял и това ми е странното??? И без това като категория личност си представител на крайния материализъм и консумеризъм, така че стой си там където е по-изгодно и вече си постигнал добра основа. Защо се самоизтезаваш с тези циклично проявявани колебанния?