Уф, нещо ми се е приписало тия дни из форума, ама и аз да кажа.
На идаване (преди 8 години)-аз френски само от даскало и малко уроци(иначе съм си ученолюбива,де), мъж ми-1во ниво и подготовка за интервюто(ха-ха-т.е. ниво 0)-това, ако можех, бих променила-по-добър език, по-бързо и лесно тук. Английски-аз-1 ниво на някакъв измислен курс, мъж ми-и толкова не. 1 година франсизация, социал+работа на черно (беше по-лесно тогава). После аз-с малкия-няма майчинство, щот не съм работила+социал за придатък към студент, мъж ми-1ви курс в унито-стипендия+работа на бяло, ама каквото си изработи, му го намалиха от стипендията, та айде обратно в сиво-черната икономика.3та година-мъжо 2ри курс, аз се закачих в 3ти курс да повтарям вет.медицина и тук,щот има ордер-или се бориш с изпитите, или доучваш(нема лошо-искат хората да работиш като тях, а не кой как си знае). Докато завършим-минали 5 год. с общ годишен доход към 22-23000 с детските барабар (мизерия)+малко от черните пари, ама има ли време за работа с тия изпити. После 6 месеца си търсих работа-нали съм извънземно за бранша, а и с 1 полу-език само-1 колежка от курса ме викна да работя при нея-и хоооооп-изведнъж дохода(само моя0скача почти 3но.Мъжо се понапъва още 1 год, ходи по разни изпити за държавна работа, ама и той се закачи. До тук 6 год. И пак хоооп,дохода се вдигна. Лек напън-моя студ заем за 3 год.обучение беше към 10000-и изчезна. На мъж ми още го влачим, ама той много,бре-22000. Обаче се набарбалякахме с много заеми-то тва къща, коли, 2-ро дребно(то се цвъкна миналата година,ама вече с майчинство, щот мама работила). Та така-лична статистика за 8 год. тук-свършиха ми мечтите

. Сега требе да ги префасонирам-мама и тати да се навият да дойдат и да поостанат, къщата да се изплати за 10тина год, 3то детенце ли?, не знам, още не съм се размечтала. И ваканциите на топло достъпни, не са мечта, а реалност, та не знам, кво ша прая ся без мечти?Давайте от вашите, че ще взема да се депресирам
Ааа, за новопристигащите- сега е по-трудно, ние с мъж ми май яхнахме вълната. Или си го направихме така-не знам, трудно ми е да преценя.