Благодаря ви!

Не.alfaM написа:Ще се намери ли някой, който да отговори на въпроса ми без да се опитва да ми дава акъли и да ми разяснява обстановката и как стояли нещата в Канада?! Зададох прост и еднозначен въпрос, предполагащ обикновен и кратък отговор.
Много се радвам, че някой ми показа, че съм сбъркал (само за на приказки за сега). И от кога лекарите се крият и трябва разрешение за да ги контактуваме ? Що ли си мисля, че легално работещите специалисти членуват в съответната си професионална организация и имата им са публично достояние ? Ако прегледате регистъра на CDSBC лесно може да се ориентирате за българите в него. Явно Монтреал както обикновенно е наопаки от останалата част от светаeljbeta написа:Практикуващ българин ортопед в Канада ИМА!Ще попитам дали може да дам координатите му и ще ви ги пратя на лични!
Откакто са чули за теб вероятно!pumpy написа: И от кога лекарите се крият и трябва разрешение за да ги контактуваме ?
За теб незнам, но аз не пускам на никой координатите по нета само щото некой си във форума искал да види дали имало лекари. Ми има, аз познавам 3ма в Монреал.pumpy написа:Не, Монтреал е супер град Някои индивиди, живеещи там обаче са супер странни и потайни. И ако това е разбираемо нормално за хора във военната индустрия, например, за лекари е малко, как да го кажа - интересно. Няма значение, аз съм любопитен да науча името на практикуващия колега, българин в Монреал и съжалявам за грeшката направена по-горе. Happy ?
Странно, тези имена не са тайна. Малко гугъл и си си ги намерил сам. Лекарите се лицензират и контролират от Ордери в Кебек и списъците с практикуващи са публични. Освен ако както винаги Кебек не е изключение, но БК, Аризона и Колорадо са публично достъпни, включително дисплинарни решения и оплаквания от пациенти. Нали това е идеята на защитата на потребителя....mwanza написа:За теб незнам, но аз не пускам на никой координатите по нета само щото некой си във форума искал да види дали имало лекари. Ми има, аз познавам 3ма в Монреал.pumpy написа:Не, Монтреал е супер град Някои индивиди, живеещи там обаче са супер странни и потайни. И ако това е разбираемо нормално за хора във военната индустрия, например, за лекари е малко, как да го кажа - интересно. Няма значение, аз съм любопитен да науча името на практикуващия колега, българин в Монреал и съжалявам за грeшката направена по-горе. Happy ?
А общо са 10, поне така са ми казвали приятелите.