Висше образование в Канада?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
radostin.k

Re: Висше образование в Канада?

Мнение от radostin.k »

Marto написа::rofl: И с претенции нашия.

Едно време трябваше да си грамотен да те приемат в английска паралелка, а днес завършват неграмотни. WTF?!
Не мога да разбера какъв ти е проблемът на теб. Влязох в първа с първо място по софтуерно програмиране когато бях 7-ми клас отделно имах ~5 на матурите след 7-ми клас ( за кандидатстване ). Избрах първа защото стресът е по-малък в сравнение с математическата гимназия.
Последно промяна от radostin.k на Пон Мар 11, 2013 5:56 pm, променено общо 1 път.
radostin.k

Мнение от radostin.k »

tanyatais написа:
radostin.k написа: Пойнта ми е ,че ако искаш ,намираш начини, учиш,трудиш се, биваш независим и се отстояваш като човек със самочувствие. Смело напред и с труд много се постига !
Явно в моя случай не е така, колкото и да ми се иска! Все пак браво успех за по напред.
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

tanyatais написа:
radostin.k написа:Не сте първият/ата който/ято ми предлага Шотландия като дестинация, но някак си не мога да го асимилирам..
Аз имигрирах към Англия на 19 години след завършена една година в университета със студентска виза за 6 месеца, след срока си платих на адвокат/ имигр. агент и си отворих фирма и останах с бизнес виза 7 години докато взема и гражданство .Тук съм над 12 години ,завърших и още уча, срещнах мъжа си ,създадох семейство ,дете ,връщане в Бг за 3 години и сега пак ще си платя на имигр. агент за работна виза за Канада ,защото знаем какво искаме и как да го постигнем . Пойнта ми е ,че ако искаш ,намираш начини, учиш,трудиш се, биваш независим и се отстояваш като човек със самочувствие. Смело напред и с труд много се постига !
Това е страхотно, ето една успяла Българка! Браво на те! Давай! Осъществи мечтите си! Канада е супер! Най-великата страна на света! 100процента ще ви хареса много! Ще се влюбите! :tmi:
tanyatais

Мнение от tanyatais »

radostin.k написа:
tanyatais написа:
radostin.k написа: Пойнта ми е ,че ако искаш ,намираш начини, учиш,трудиш се, биваш независим и се отстояваш като човек със самочувствие. Смело напред и с труд много се постига !
Явно в моя случай не е така, колкото и да ми се иска! Все пак браво успех за по напред.
По смело и вярвай в себе си!
За в момента в ЕС нямаш нужда от визи и спънки като едно време ,а образованието е доста добро и е трамплин за където поискаш после. За магистратурата може и в КАнада да си ,което ти го пожелавам !
Калифорниан - сарказмът отминавам ,а пожеланията приемам ! Мерси буку:)
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."

Никола Вапцаров
Публикувай отговор