Черни връх е ремонтиран - в момента е пуснат вече, асфалтиран и трамвай няма да минава от там, защото отдолу върви метро. Снимките са от времето на ремонта, когато строяха метрото, а на булеварда беше отворена само една лента. Метро правеха там - последната спирка в момента е на пазара Черни връх.MrGeek написа:
ПП. Абе кога успяха да изкорубят трамвайните релси по бул. "Черни връх" и какво се опитват да правят в момента там, та колите едвам се разминават?![]()
Google Street View влиза в България.
Re: Google Street View влиза в България.
- Californian
optics написа:И там е пълна разруха за съжаление.
Ето го моя блок в далечината
Леле страшно много ме зарадва! Благодаря ти върна ме в спомените в този блок на колко купони съм бил там бяха доста от колежките ми...
- MrGeek
- Путлер Капут
Ей верно бе, това метро съвсем го забравих. То май Тиквата беше поканил лично Барозу за откриването на тази линия, сега ми се изясниха нещата.Daisy2 написа:Черни връх е ремонтиран - в момента е пуснат вече, асфалтиран и трамвай няма да минава от там, защото отдолу върви метро. Снимките са от времето на ремонта, когато строяха метрото, а на булеварда беше отворена само една лента. Метро правеха там - последната спирка в момента е на пазара Черни връх.

Обаче Гугъл са хванали уникални моменти - ето един от тях, направо се задавих с кафето от смях!

Още една интересна подробност. На някои места Гугълмобила е бил пускан из по-важните пешеходни зони като например Главната в Пловдив.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Централната част на Варна също, както и морската градина.MrGeek написа:Ей верно бе, това метро съвсем го забравих. То май Тиквата беше поканил лично Барозу за откриването на тази линия, сега ми се изясниха нещата.Daisy2 написа:Черни връх е ремонтиран - в момента е пуснат вече, асфалтиран и трамвай няма да минава от там, защото отдолу върви метро. Снимките са от времето на ремонта, когато строяха метрото, а на булеварда беше отворена само една лента. Метро правеха там - последната спирка в момента е на пазара Черни връх.![]()
Обаче Гугъл са хванали уникални моменти - ето един от тях, направо се задавих с кафето от смях!![]()
![]()
Още една интересна подробност. На някои места Гугълмобила е бил пускан из по-важните пешеходни зони като например Главната в Пловдив.

- optics
- Модератор
малко по-нататък се е изправил и хванал за канелката:MrGeek написа:
Обаче Гугъл са хванали уникални моменти - ето един от тях, направо се задавих с кафето от смях!![]()
![]()
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- optics
- Модератор
Californian написа:optics написа:И там е пълна разруха за съжаление.
Ето го моя блок в далечината
Леле страшно много ме зарадва! Благодаря ти върна ме в спомените в този блок на колко купони съм бил там бяха доста от колежките ми...
По мое време ходехме по пантофи в компютър клуба. По твое не знам дали го е имало още. Това двуетажното нещо отдясно на входа.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Аз ходих да ударя едни карти пред 21 А блок, ама ц, застроено е, и банана го няма зад 21 Б, а 4-ката (стола де) е станал търговски център, което ме навява на мисълта да попитам, тия блокове продадени ли са, демек вече е жилищен квартал. Пак за там, колите бяха паркирани навсякъде, де що има асфалт и трева, още не са се усетили да дават тикети там явно, пропуск ... Навсякъде кебапчета и чорби се продават по 8 декемри улицата, а алкохол и цигари са изписани с едни големи букви, изобщо бизнес се развива там 

Баси....поразходих се по местата където съм бил, а и изобщо...
На места е голяма цигания, на други е само доста зле
Явно за 9 години спомените се изкривяват. Не мога да повярвам как за толкова време нещата не са се оправили а напротив - още по-голяма мизерия.
Няколкото лъскави сгради само засилват контраста.
Подтискащо.
На места е голяма цигания, на други е само доста зле

Няколкото лъскави сгради само засилват контраста.
Подтискащо.
MrGeek написа:Още една интересна подробност. На някои места Гугълмобила е бил пускан из по-важните пешеходни зони като например Главната в Пловдив.

Дали не е бил Гугълвелосипеда?MrGeek написа:Още една интересна подробност. На някои места Гугълмобила е бил пускан из по-важните пешеходни зони като например Главната в Пловдив.

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"