А и не стана ясно дали Пъпид са пратили оригинали. Изискванията на провинцията са за заверени копия.
All legal documents have to be submitted as notarized copies. Please ensure that these copies
include the contact information of the notary.
Сетих се друго - изискванията на провинция Юкон ги има в интернет. В тях пише много точно какво трябва да направи работодателят, за да кандидатства за позиция за чужденец към териториалната програма и първото нещо е:tanyatais написа: А и просто може да искат да си измият ръцете ,че не харесват даден кандидат . Както и да е ,за да стане валидна една обява и да може да се търси чужденец в Канада за дадена позиция е нужно работодателят да е адвертайзвъл тази работа поне 3 месеца в Job Bank и никой канадец да не се е явил като желаещ . Но когато се явят няколко стотин кандидата ,след трите месеца, работодателя може и да избира и тогава става неприятното ако не си в листата
Успех !
А защо трябва да е канадска банката? Европейски банки няма лиoptics написа:Мисля, че раздувките за откраднатата самоличност нямат практически смисъл в този случай, тъй като хората нямат никакви канадски документи. Значи аз ако имам дипломата на г-н Чан Чун от полувисшия институт по ориза в град Чин Чан, провинция Чън и свидетелството му за съдимост от същия град, коя канадска банка ще ми даде заем на негово име ???
Може би,защото след мълчанието подозират,че може да са предприели мерки и един телефонен разговор/мейл или друга кореспонденция би доказал,че наистина са направили оферта,а се е материализирало едно голямо нещо и носят отговорност.Daisy2 написа:А защо трябва да е канадска банката? Европейски банки няма лиoptics написа:Мисля, че раздувките за откраднатата самоличност нямат практически смисъл в този случай, тъй като хората нямат никакви канадски документи. Значи аз ако имам дипломата на г-н Чан Чун от полувисшия институт по ориза в град Чин Чан, провинция Чън и свидетелството му за съдимост от същия град, коя канадска банка ще ми даде заем на негово име ???
- не знаеш с кого работи тази дама, къде пътува, какви контакти има.
И ако не е заради самоличността, защо според теб са им поискали един куп документи, без изобщо да им подадат кандидатурата? Не стана ясно дали са им искали оригинали, обаче. За мен е странно и обяснението мързел не е логично. Но пък може и да греша - на база на така подадената информация малко неща са известни.
Таня, за измиването на ръцете - не е ли по-просто да кажат "намерихме друг, по-подходящ?" - какво ще им стане от това?
В линкедин се е написала, че е мениджър на фирмата. Интересно, че си е сменила профила във фейсбук, не че съм си я добавяла, но просто я бях намерила. Сега има друг и аз и пратих едно съобщение там, но и там не ми писа. Не сме пробвали да звъним на други номера в интерес на истината, но просто не ни е и останало време да седнем и да ги запишем и да ги прозвъним.Mostlikely they will send confirmation by mail. If I get it back first I will let u know as soon as I do. Sorry for the delayed response I do not have internet at home at this time
Nicole Simard