Знае ли някой нещо...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

Janie, sega seriozno! :wink:

Mnogo mi e zabavno da si govoria s teb i opredeleno dobyr vizualen material dostaviash, ne moga da se oplacha, ama ako njakoi smjatash che shte ti otogovi neshto seriozno na vyrposa kojto postavi maj se nadcenjavash.

Ta za kakvo se borish v tozi forum kaji?
Аватар
Janie
Обратна връзка:

Мнение от Janie »

Ами всъщност тук съм, както казах някъде си, за да задам въпрос. Не съм виновна че някой обърнаха това на говорилня. Оставам докато не ми се отговори на въпроса. Това е.
E, и?
Изображение
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

eeee стига де, ДЖАНЕТТТ, ще взема да се изпр..ня на работното ми място или ше нагепя шефката :lol: :lol: :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Janie написа:Ами всъщност тук съм, както казах някъде си, за да задам въпрос. Не съм виновна че някой обърнаха това на говорилня. Оставам докато не ми се отговори на въпроса. Това е.
parvo se nauchi kak da pitash i kak da se darjish kato iskash otgovor!

abe momcheta, mnogo ste go zakasali sled kato taka ste se nahvarlili na devoikata i malko vi triabva :)

samo che niakoi ot rabota gledame foruma, ta ako i iskate snimki i ako zaradi vas sa teia avatari vzemete si pishete na ls pak moje i da se vzemete :)
Аватар
Janie
Обратна връзка:

Мнение от Janie »

Сега пък и Джанет... Мога да си направя енциклопедия с производните на Джени, които ми измислихте...

Сара, въпроса го зададох съвсем както трябваше. Това че тук има достатъчно прости същества за да не ме разберат... не коментирам... Попитах знае ли някой нещо за настоящата сесия.
E, и?
Изображение
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Изображение
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

:lol: :lol: Kiwi, а аз предположих, че си изровил действителните снимки на Джени/Jenie - черно бяла снимка на доста възрастен мъж! :lol: :lol: :lol:

Джени се пише Jenny на английски и погледни в речника какво означава
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

G_Rosi написа::lol: :lol: Kiwi, а аз предположих, че си изровил действителните снимки на Джени/Jenie - черно бяла снимка на доста възрастен мъж! :lol: :lol: :lol:
Една истинска жена не знае каде из нета има голи жени!
А кадърните мъже си ги намират на живо!
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

G_Rosi написа:
G_Rosi написа::lol: :lol: Kiwi, а аз предположих, че си изровил действителните снимки на Джени/Jenie - черно бяла снимка на доста възрастен мъж! :lol: :lol: :lol:
Po skoro ne iska da znae :D ,ina4e to namiraneto lesno
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Kiwi

Мнение от Kiwi »

търсейки Jenny,

попаднах на jerking, jeopardize
питайки Гоогле Jenny = Bourrique(фр.)
продължавайки ровенето и ууппссс стана ясно че нещата са waaayyy tres dangerous.

thnx ladies. Мъжете сме толкова наивни. И беззащитни, мили и красиви, скромни ...

Изображение
Аватар
sara
Рошава гарга

Мнение от sara »

Kiwi написа:Мъжете сме толкова наивни. И беззащитни, мили и красиви, скромни ...
мда... милите вие...

what's in the man's mind spored Freud (mislia che tazi tema pone v nachaloto si e dokazatelstvo che e taka :) )

Изображение
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Много добре казано :lol: :lol: :beer:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Dimitar Kolev написа:
Много добре казано :lol: :lol: :beer:
Saglasna sum steb, Kolev. Eto za primer - az ne znam kade ima goli jeni iz neta...
A i kolkoto i da se radvam na podobni snimki, mai ne im e miastoto tochno tuk. Daite da razgranichim serioznoto ot drugoto, za da ne ostavim horata bez otgovor, dokato niakoi ot nas si zabursvat ligite.
By the way - Jannie - tova naistina li si ti? vednaj edna pusnala na muja mi snimkata si, toi se vlubil samo kato ia vidial, a posle se okazalo, che tova bila manekenka, dosta izvestna, ama koi li da znae...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
Janie
Обратна връзка:

Мнение от Janie »

Неведнъж споменах че това не съм аз, това е една актриса, италианка, казва се Анна Фалки.
E, и?
Изображение
Заключено