Sponsoring spouse?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
assen
Обратна връзка:

Sponsoring spouse?

Мнение от assen »

Zdraweite, ima li slu4aino tuka niakoi koito da e bil sponsoriran I li da e sponsoriral spouse. Mnogo mi triabwa malko pomosht shot niakoi neshta me obrkwat poniakoga.
Moje li sposnora mi ( jena mi) da e smene v Bulgaria dokato te4e porcedurata., tia sega si pusna PR carta I skoro triabwa da ia wzeme I se wrushat v Bg da se jenim.
Imate li nekwa ideia dali she staen taka. Ako ne kakwo tribwa da se naprawi za da ne se delim za tolkowa dulgo.
A I po princip kato sponsorirash spouse lesson li minawa porcedurata.
A sushto ima li na4in I kakuw az da otida pri neia i tam da 4akam da mi izlezat documentite.
Mersi mnogo;)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Sponsoring spouse?

Мнение от KolioBalkanski »

assen написа:Zdraweite, ima li slu4aino tuka niakoi koito da e bil sponsoriran I li da e sponsoriral spouse. Mnogo mi triabwa malko pomosht shot niakoi neshta me obrkwat poniakoga.
Moje li sposnora mi ( jena mi) da e smene v Bulgaria dokato te4e porcedurata., tia sega si pusna PR carta I skoro triabwa da ia wzeme I se wrushat v Bg da se jenim.
Imate li nekwa ideia dali she staen taka. Ako ne kakwo tribwa da se naprawi za da ne se delim za tolkowa dulgo.
A I po princip kato sponsorirash spouse lesson li minawa porcedurata.
A sushto ima li na4in I kakuw az da otida pri neia i tam da 4akam da mi izlezat documentite.
Mersi mnogo;)
ako vzemesh visitor's viza moje da chakash v canada no triabva da si poddarjash statusa
ako tia doide pri teb ti shte triabva da ne nadvishava 6 meseca izvan kanada (osven ako si vzeme specialno razreshenie)
uspeh
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
assen
Обратна връзка:

Мнение от assen »

Koli Balkanski, mersi za burzia otgowr wobshte ne o4akwax niakwa pomsht tolkowa burzo :D :D :D
Visitors visa sigorno e goliama razprawia nali, a pak i s neia ne moje sigorno da se ba4ka, a tia ne moje da ni izdurja i dwamata a nelegalno rabota ako me ulepat she mi otide na kino wsik4o predpolagam,ne si zaslujawa riska....
Pone znam 4e moje 6 messeca da sedi tuka towa pak e neshto...
Ako niakoi ima oste info i idei molia prodlajawite da spodeliate
i pak balgodari mnogo:)
Заключено