Канадско гражданство статус
Re: Канадско гражданство статус
В зависимост къде е гледана може да бъде канадска гражданка или не !Обаче канадските гражданки може и да са ГМО. Та от там отиваме на вечениявъпрост - Струва ли си да си канадски гражданин?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Ами Тодор Колев лека му пръст разправяше, че не...IRA написа:В зависимост къде е гледана може да бъде канадска гражданка или не !Обаче канадските гражданки може и да са ГМО. Та от там отиваме на вечениявъпрост - Струва ли си да си канадски гражданин?
http://www.youtube.com/watch?v=RdYkM-0Jy7k"Две години съм бил в Канада,
бил съм братко там, верно бе,
и с канадка - баба млада, на на на на на
Нямаше и две години - тука си дойдох-ето ме!
Моите весели роднини паднаха от смях.
Нали писа ни, викат-там е страхотно,
снимка прати ни с готина кола.
Влюбих се, писа, в една пенсионерка -
ех, куцичка, но пък с хубава душа!
Писа ни, викат, че добре печелиш,
и ядеш само steak и Pizza Hutt.
Пил си ужким уиски, не ментета;
а хляба бил там направо върхът.
Тъй е братко във Канада,
нямаш там проблем, верно бе,
Но душичката ти страда,
тука си роден.
Там например във Канада
няма манджички и боза,
няма даже лимонада, и иман-баялдъ.
Няма там вити зелеви сърмички,
или пък да кажем, топло гювече.
Няма там бистра нашенска ракия,
а пък за кебапче забрави въобще!
Нямаш там ужким никакви проблеми,
но колите там нямат скорости!
И заспиваш ти, дявол да го вземе,
щом се събудиш, казват РАБОТИ!
Не отивай във Канада, не отивай там, слушай ме,
там душичката ти страда, тука си роден. (6)![]()
(музика)...ей тва го няма също, да знайш...
Това за сьомгата беше малко отвлечен пример, защото риба не се консумира толкова често колкото мляко, млечни продукти и храни, в които една от съставките е мляко. Да не споменавам колко от тези продукти се консумират от деца.
В сьомгата тежки метали няма, диво уловената замразена по-евтина сьомга е внос от Китай и обикновено има и консервант - нищо че е замразена. Генно-модифицирани ябълки и праскови не се продават, а в канадското мляко няма хормон на разтежа.
Между другото, на новите канадски граждани им присаждат гени от пуйки - може да не разбират твърде, ама много шум може да вдигне.
Между другото, на новите канадски граждани им присаждат гени от пуйки - може да не разбират твърде, ама много шум може да вдигне.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Някой е прекалил с плюскането на ГМО пуйки не само по коледа и явно се е понапомпал повечко с мисирски хормони, а това определено се отразява на разсъжденията...speedy написа:В сьомгата тежки метали няма, диво уловената замразена по-евтина сьомга е внос от Китай и обикновено има и консервант - нищо че е замразена. Генно-модифицирани ябълки и праскови не се продават, а в канадското мляко няма хормон на разтежа.

http://www.pentictonwesternnews.com/news/153771135.html"
За китайската дива сьомга тук пишат разни неща:speedy написа:В сьомгата тежки метали няма, диво уловената замразена по-евтина сьомга е внос от Китай и обикновено има и консервант - нищо че е замразена.
http://www.lthforum.com/bb/viewtopic.php?f=16&t=28166"
Твърдят, че на вкус нямала много общо с аляската сьомга. И че не струвала. Не знам дали е така. Кримон може да каже за вкуса, ако си е купила такава сьомга. А, и те също пишат това за добавките-консерванти в нея - STPP was added so I started to research that and now I'm even more suspicious(STSodium Tripolyphosphate, Powder) - може би затова и вкусът не е добър.
Ние ядем много риба в къщи, обикновено прясна - повечето от развъдници внос от Гърция, понякога див лаврак или ципура - но те са два пъти по-скъпи от тези от развъдник. И доста често норвежка сьомга. Та за нея мога да кажа, че е много вкусна. Затова се заинтересувах от това за тежките метали в сьомгата и къде са измерени концентрации над допустимите в сьомга.
Купували сме два пъти пастърва от магазина и това беше. Вкусът е различен от на свободно живеещата.
От тогава имам перфектно извинение да ходя на риба
.
От тогава имам перфектно извинение да ходя на риба