Строи се достатъчно. Айде сега пък американска компания! На нас си ни харесва Кебек. Имаме много приятели франкофони, които не ни отсвирват (само каква дума) и не ме притесняват анкетите им.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Да бе, американски компании, които се бутат да създават работни места в Квебек, защото изобщо това не е най-таксуваната провинция на целия хамерикански континент ... Нали англофоните бягали от Квебек заради не знам какви си проблеми икономически и езикови ? Поне в този форум това е официалната версия. Или просто става дума за по-евтина работна ръка от Щатите ?
И да не би строителството да е единственото място, където се правят пари и бута икономиката ? Доста ограничено ... Като гледам колко много се "строи" в България /темата от форум България/ и как икономиката там се е развихрила
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Като нямаш хал-хабер от нещо, не мога да разбера какво се пенявиш и пишеш с патос като пред третокласници.
Има едно нещо тук, дето ако компанията прави R & D (почти всики софтуерни компании се водят, че го правят), си получава обратно голяма част от данъците. Не знам точно колко. И това прави невероятно изгодно да имаш софтуерна компания в Квебек (за останалата част на Канада не знам дали важи, вероятно да)
Затова и тук е пълно с международни ИТ компании.
Айде обратно при 3токласниците и при кърджалиите.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
значи по-скоро хамериканците се натискат да отварят офиси в Квебек и няма отлив на англофони от тази проклета френскоезична провинция, което е аксиома в този форум за повечето му участници Не ги ли задължават случайно да си водят бизнеса на френски
Очевидно обаче ти се пенявиш, защото не отговори на въпроса за ниско платената работна ръка
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Ако нямаш, избягвай да спамиш темите с коментари които противоречат на следното правило:
13. Потребителите не трябва да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно, което го касае лично или не, може да изпрати Л.С. до назначените за съответния форум Модератори или на някой Администратор. Обсъждането на действията на Модератори и Администратори във форумите е недопустимо и такива теми или мнения ще бъдат изтривани.
не бе, нищо не са изтрили, ама му действам диуретично Напоследък зачестиха оплакванията към мен: то не беше предупреждения до администратора от тънкокожи, даже гледам и тема са си открили във форум Администратор. Да, от истината боли, не искат хората да чуват истини, затова ги наричат обиди
Ама се не сеща Аблъд, че същите неща могат да се кажат и за него самият.
Но естествено когато става непоносим за някои, тогава пак другите са виновни, защото или не разбират несравнимото му чувство за хумор, или нестандартният му поглед върху нещата.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Кефи ли ви да ритате падналия?
Особено след като ми беше показано, че не трябва да коментирам определена личност?
Ябълката, Мухата, Калифорниеца, Батката, Будителя и другите опоненти на компанията може, но срещу Крими...
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.