Екперт съм да ти кажа да си вземеш експерт понеже, този инспектор не е експерт в никоя област, и да вярваш сляпо на чекмарк оценка е равно на това да вярваш на 25 точки инспекция на колата ти в Мистър Люб.miteto написа:simeonovi написа:... защото не си електротехник.
... понеже не си експерт в това.
Реално погледнато не си експерт в нищо конкретно просто си чекмарк инспектор.
... понеже не си водопроводчик.Чакай, чакай - той не бил експерт в нищо, обаче ти след разглеждането на 20 къщи вече стана голeмия експерт и само като ги погледнеш и веднага виждаш къде са проблемите. Добре бе майстореsimeonovi написа:Като прегледах около 20тина бараки вече виждах проблемите от пръв поглед.
Да не говорим че веднъж в дилършип ми препоръчаха да си сменя течността на трансмисията и това при полежение че карам с ръчка. Жена ми щеше да я смени.

Не твърдя че не няма полза от тях само споменавам за неща които те не могат да инспектират, и за които ако не се забележат от вас или агента може да ви коства състояние.
Само типове давам Мите и повечето са полезни мисля. Ако целта ти е да ме изкараш идиот с вадене на навързани оттук там цитати продължавай, аз се кефя.

Гледай сега да не се спънеш от бягане към мазето да проверяваш дали е направено по документ, че ако изгори бараката ще пиеш една студена вода/бира.