Куче в чекмедже

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
IRA
Съсел

Re: Куче в чекмедже

Мнение от IRA »

Аз да си подхвана пак моята тема :) Някой ще реши ,че продавам застраховки,ама не е така :D
Проверете колко би ви излизало да направите здравна застраховка на животното. Ето тук http://trupanion.com/Canada/pet-insurance-comparison" може да проверите колко би ви струвало.
Мога и да преоръчам ветеринар , албанец, добър е и не е скъп, бне прави излишни изследвания и на й -важното поставя вярни диагнози и лечението при него работи.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Double Trouble

Мнение от Double Trouble »

Това със застраховките е страхотна идея. :rock:
IRA, давай и координатите на ветеринаря, ще се възползваме с удоволствие от препоръката :)
Ако беше лесно, всеки щеше да го прави. Трудното го прави велико. (A league of their own)
DSC Виена - 06.04.2011
Accusé - 12.08.2011
Писмо изчакване - 19.06.2012
Интервю - 25.10.2012 - Успешно!
Док. до Сидни - 08.11.2012
Мед. формуляри - 29.01.2013
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Като се прибера в къщи ще го изровя.
p.s Намерих го

BUREAU VETERINAIRE MARKU

2525 RUE JEAN-TALON E
H2A 1T6 MONTREAL, QC

Phone: 514 223 1197
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Joya написа:Не съм достатъчно добре запозната, тези дни започвам проучване на закона, но се оказва, че според новият въпросен закон, собствениците на къщи, нямат право да ти откажат домашен любимец, стига да отговаря на условията. Но това вече ако си се нанесъл. Не знам преди това, но е факт, че масово по обявите пише без животни, а тук имам чувство, че всеки има поне по една котка, куче, някакъв плъх или заек.
Ще пиша отново като проуча.
Всеки район/квартал/арондисмон или както искате го наречете има отделна регулация за животните. Вердън и Ласал не разрешават повече от две кучета на адрес...примерно. Генерално обаче няма регулация, която да споделя на собственика какви наематели да приема. Тук може да се намеси Филипо, но тъй като имаме животно сме проверили и това е инфото от година и половина назад...
Joya

Мнение от Joya »

balbi написа:
Joya написа:Не съм достатъчно добре запозната, тези дни започвам проучване на закона, но се оказва, че според новият въпросен закон, собствениците на къщи, нямат право да ти откажат домашен любимец, стига да отговаря на условията. Но това вече ако си се нанесъл. Не знам преди това, но е факт, че масово по обявите пише без животни, а тук имам чувство, че всеки има поне по една котка, куче, някакъв плъх или заек.
Ще пиша отново като проуча.
Всеки район/квартал/арондисмон или както искате го наречете има отделна регулация за животните. Вердън и Ласал не разрешават повече от две кучета на адрес...примерно. Генерално обаче няма регулация, която да споделя на собственика какви наематели да приема. Тук може да се намеси Филипо, но тъй като имаме животно сме проверили и това е инфото от година и половина назад...
Дано се намеси , защото ми казаха че е нещо ново.
Като знам как те гледат с две малки деца, а пък за кучета, направо не знам.
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Аватар
yahoo

Мнение от yahoo »

Като знам как ме "изгониха" с едно малко дете и аз незнам :?:
Аватар
mice

Мнение от mice »

Ето още една тема за кучетата: http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =1&t=43601"
Ако искаш, питай автора на темата къде е намерил квартира.
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Защо не проверите ТУК аз рядко влизам във форума, но явно тази жена държи някой българин да и плаща моргича
pumpy

Мнение от pumpy »

analgin написа:Защо не проверите ТУК аз рядко влизам във форума, но явно тази жена държи някой българин да и плаща моргича

Tи много буквално си разбрал темата - две кучета и стопаните им в 2 и половина ??? Нещо ще им е тясно чекмеджето :lol: :lol: :lol:
celicata

Мнение от celicata »

Ние си вземахме кучето и не съжаляваме изобщо. В нашия квартал има наематели и с по 3 кучета при това огромни. Иначе цените за ветеринар не са малки найстина, но не са и нещо кой знае какво в съпоставка с България примерно.
Публикувай отговор