SFBG82 написа:"Биволъ" = fictional website
Мелницата в Несебър си е OK и няма да се пипа от никого.

SFBG82 написа:"Биволъ" = fictional website
Той вече я посочи няколко страници по-назад. Щели да правят заедно с CNN нов 24/7 новинарски канал, при това във формат Full HD, което всъщност е СВЕТОВЕН ПРЕЦЕДЕНТ, защото дори самите CNN не излъчват основните си програми в този формат, а все още използват 720p60.optics написа:Що не посочиш някоя свястна медия например ? А, сещам се - ТВ7 с придворния шут Бареков и новото попълнение - Карбовски.
Интересно ми е, дали им плащат, или са партийни надъхани активистиGodis написа:Наскоро четох някъде, че ГЕРБ мобилизирал хора да ходят да оправят имидж по форумите. Като че ли ще се окаже вярно...
На много места писаха, даже го коментирахме и тук.Godis написа:Наскоро четох някъде, че ГЕРБ мобилизирал хора да ходят да оправят имидж по форумите. Като че ли ще се окаже вярно...
За "Биволъ" съм съгласен. Всичко се финансира от хората, които по времето на царА и тройниците винаги са били на държавната хранилка. Преди 4 години ги отрязаха и сега отчаяно драпат да се наредят пак на трапезата.SFBG82 написа:"Биволъ" = fictional website
Според последния доклад на Българската стопанска камара отвсякъде сме "цъфнали":SFBG82 написа:Евростат:
http://epp.eurostat.ec.europa.eu/tgm/ta ... 4&plugin=1"
От 2001г. до 2011 г. БВП на глава (GDP per capita in PPS) в БГ се е покачил от 30% на 56% от БВП спрямо ЕС27 (100%).
Почти сме стигнали нивото на Полша от 2001 г.
Данев посочи, че в периода на криза (от 2008 до 2012 г.) са закрити 363 000 работни места, а 400 000 души са останали без работа.
Регистрираната безработица е нараснала от 5,2 на 12,5%, а реалната (регистрирани безработни + обезкуражени лица) от 9,4 през 2008 г. е достигнала 18,8% в края на 2012 г.
„Задълженията на нефинансовия сектор на икономиката достигнаха 2,2 пъти размера на БВП при едва 17% държавен дълг. Това означава, че държавата прехвърли цялата тежест на икономическата криза върху реалния сектор", категоричен бе Божидар Данев.
Ха наздраве (нали ще сме оптимисти):64% от работодателите се нуждаят от работници с инженерно и техническо образование, а едва 27% от студентите се обучават в такива специалности.
Защо да е нагъл, мелницата наистина си е ОК, дори са я опаковали, за да не настине през зимата.tonich написа:За "Биволъ" съм съгласен. Всичко се финансира от хората, които по времето на царА и тройниците винаги са били на държавната хранилка. Преди 4 години ги отрязаха и сега отчаяно драпат да се наредят пак на трапезата.SFBG82 написа:"Биволъ" = fictional website
За мелницата си малко нагъл, мисля.
ДъъъъъGodis написа:Наскоро четох някъде, че ГЕРБ мобилизирал хора да ходят да оправят имидж по форумите. Като че ли ще се окаже вярно...
Аз гласувах да остане, защото си върши работата съвестно, а не като тия мърлячи:Павел написа:ДъъъъъGodis написа:Наскоро четох някъде, че ГЕРБ мобилизирал хора да ходят да оправят имидж по форумите. Като че ли ще се окаже вярно...
Аз затова гласувах да го резнат.
Колко по-оптимистично, колкото вероятността този, който плаща на подлоги да баламосват хората по форумите, да намали краденето и бюджета на МВР за да останат манги за повишане на пенсиите в Бг?miteto написа:Момчета, я ако обичате настроението да бъде малко по-неутрално, към оптимистично