Аз си чета избирателно и подминавам ако нещо не ми харесва ,много е разтоварващо да знаеш:)

Права си - ще пробвам рецептатаtanyatais написа:Дейзи - някому тука не се нравим много ,но здраве да е .
Аз си чета избирателно и подминавам ако нещо не ми харесва ,много е разтоварващо да знаеш:)
Daisy2 написа:Права си - ще пробвам рецептатаtanyatais написа:Дейзи - някому тука не се нравим много ,но здраве да е .
Аз си чета избирателно и подминавам ако нещо не ми харесва ,много е разтоварващо да знаеш:)![]()
Всичко това е толкова подробно описано по форумите в нета, че трудно може да се добави още нещо. А пък и едва ли официално на такива лекции биха ги посъветвали например че трябва повечко да послъгват особено за неща които не могат да се проверят и подобни тънкости в многобройните резюмета които трябва индивидуално да подготвят за всеки по-голям потенциален работодател. Отделен е въпроса дали ще повярват на предварително прочетеното или ще искат да го научат от лични проби и грешки.fighter написа:Той ще ви прати на лекции как се пише перфектното за вас резюме, как да се държите по време на интервю, как да си създавате връзки.
Ами Дейзи2 си го написа много ясно: тя не търси емиграция на всяка цена. И че за нея цените на имотите са много важен фактор. Така че Дейзи2 може никакви трудности да не изпита, щото може и да не емигрира въобще, то това не е задължителна дисциплина. Всичките тия съвети да си подобрява езика и да оформя документите са безсмислени, щото тя е на етап "има ли смисъл да емигрирам", а не на етап "как най-бързо и лесно да емигрирам". Отделно че на нейния съвсем конкретен и нормален въпрос "Има ли други причини освен климата и природата, Ванкувър да е по-скъп от останалите големи канадски градове?", никой от ванкувърци така и не отговори...fighter написа:Абе вие двете кво само ходите от тема на тема и драскате първосигналноВече никой не ви взима насериозно, Бистра ви го каза в съседната тема.
Разберете, че Севрна Америка е един много различен свят от Европа, хората са много различни. И голяма част от съфорумците, особено тези, които живечт тук от повече от 5-6 години, ще им накривите шапката с вашите писанния.
Наистина трябва да дойдете тук, да усетите нещата на място. Пожелавам ви това да се случи по-скоро. Като си мисля, че по-големите трудности ще ги изпита Дейзи2. Поради факта че само се чуди каква къща да си купи, а не какво да направи , че да се реализира на трудовия пазар. Който на всичко отгоре е и скрит на 75% в Британска Колумбия. Това си го казват на лекциите в Уърк БС. Мисля съм го казвал и преди - едно от първите неща, които трябва да се направят във Ванкувър е да си организирате среща с кейс мениджър в Уърк БС. Той ще ви прати на лекции как се пише перфектното за вас резюме, как да се държите по време на интервю, как да си създавате връзки.
Ако писанията ви продължат в същия дух, много скоро ще се превърнете в тризначките от Биг Брадър.
Ами тогава да ходи да пише на dir.bg, и без нея си имаме достатъчно тролове.miteto написа:Ами Дейзи2 си го написа много ясно: тя не търси емиграция на всяка цена. И че за нея цените на имотите са много важен фактор. Така че Дейзи2 може никакви трудности да не изпита, щото може и да не емигрира въобще, то това не е задължителна дисциплина
Мите, подобни отговори човек сам си ги дава, като поне посети въпросните градове. Аз например съм бил във всички големи канадски градове и поне имам някакви лични впечатления, но не смятам да ги споделям с тролове.miteto написа:Отделно че на нейния съвсем конкретен и нормален въпрос "Има ли други причини освен климата и природата, Ванкувър да е по-скъп от останалите големи канадски градове?", никой от ванкувърци така и не отговори...
Е как бе, аз казах, че не мога да знамmiteto написа: Отделно че на нейния съвсем конкретен и нормален въпрос "Има ли други причини освен климата и природата, Ванкувър да е по-скъп от останалите големи канадски градове?", никой от ванкувърци така и не отговори...
Е, ако я считаш за трол, ясно. Но някой от България, който се чуди дали да емигрира, да тръгне да посещава големите канадски градове, преди да реши - не знам колко е реално. То за доста хора от Канада една такава екскурзия е трудно осъществима защото е доста скъпа като време и пари, та какво остава за хора от България.roumensp написа:Мите, подобни отговори човек сам си ги дава, като поне посети въпросните градове. Аз например съм бил във всички големи канадски градове и поне имам някакви лични впечатления, но не смятам да ги споделям с тролове.Но ако ти ме питаш с ЛС, ще ти отговоря защо.
Хихи!Daisy2 написа:Права си - ще пробвам рецептатаtanyatais написа:Дейзи - някому тука не се нравим много ,но здраве да е .
Аз си чета избирателно и подминавам ако нещо не ми харесва ,много е разтоварващо да знаеш:)![]()
Значи един такъв кейс мениджър работа няма да ти намери, поне докато не влязат в сила промените, при които на кейс мениджъра ще се плаща при намерена работа (тези промени ги гласят да влязат в сила от 1-и април). Но бих казал, че лекциите "My best resume", "Interview skills", "Hidden job market" бяха доста интересни, всяка по 3 часа. Не ти казват да послъгваш, а как най-добре да презентираш себе сиyahoo написа:Всичко това е толкова подробно описано по форумите в нета, че трудно може да се добави още нещо. А пък и едва ли официално на такива лекции биха ги посъветвали например че трябва повечко да послъгват особено за неща които не могат да се проверят и подобни тънкости в многобройните резюмета които трябва индивидуално да подготвят за всеки по-голям потенциален работодател. Отделен е въпроса дали ще повярват на предварително прочетеното или ще искат да го научат от лични проби и грешки.fighter написа:Той ще ви прати на лекции как се пише перфектното за вас резюме, как да се държите по време на интервю, как да си създавате връзки.
Е па тваmiteto написа:Ами Дейзи2 си го написа много ясно: тя не търси емиграция на всяка цена. И че за нея цените на имотите са много важен фактор. Така че Дейзи2 може никакви трудности да не изпита, щото може и да не емигрира въобще, то това не е задължителна дисциплина. Всичките тия съвети да си подобрява езика и да оформя документите са безсмислени, щото тя е на етап "има ли смисъл да емигрирам", а не на етап "как най-бързо и лесно да емигрирам". Отделно че на нейния съвсем конкретен и нормален въпрос "Има ли други причини освен климата и природата, Ванкувър да е по-скъп от останалите големи канадски градове?", никой от ванкувърци така и не отговори...fighter написа:Абе вие двете кво само ходите от тема на тема и драскате първосигналноВече никой не ви взима насериозно, Бистра ви го каза в съседната тема.
Разберете, че Севрна Америка е един много различен свят от Европа, хората са много различни. И голяма част от съфорумците, особено тези, които живечт тук от повече от 5-6 години, ще им накривите шапката с вашите писанния.
Наистина трябва да дойдете тук, да усетите нещата на място. Пожелавам ви това да се случи по-скоро. Като си мисля, че по-големите трудности ще ги изпита Дейзи2. Поради факта че само се чуди каква къща да си купи, а не какво да направи , че да се реализира на трудовия пазар. Който на всичко отгоре е и скрит на 75% в Британска Колумбия. Това си го казват на лекциите в Уърк БС. Мисля съм го казвал и преди - едно от първите неща, които трябва да се направят във Ванкувър е да си организирате среща с кейс мениджър в Уърк БС. Той ще ви прати на лекции как се пише перфектното за вас резюме, как да се държите по време на интервю, как да си създавате връзки.
Ако писанията ви продължат в същия дух, много скоро ще се превърнете в тризначките от Биг Брадър.
А пък Бистра била написала за някой, че не го взимали насериозно - priceless