Ombudsman написа:
Омбудсман-пост в Европейския съюз.Работи за защита правата на гражданите (нека ме поправи някой ако греша).
Колко съм наивен. А аз винаги съм си мислел, че Ombudsman е с корени в Свазиленд. Мбуд - 'смешни къси гащи'
И когато местните видяли първите англииски конквистадори на западния бряг на река Йордан, те им викали - Ооооооо Мбуд с ман
Я да видим пък дали някой знае нещо за моя ник.
Все си мисля ,че дори и всезнайковците биха се затруднили.Но знае ли човек ,може да не е толкова мътна тази дума.
Гой написа:Я да видим пък дали някой знае нещо за моя ник.
Все си мисля ,че дори и всезнайковците биха се затруднили.Но знае ли човек ,може да не е толкова мътна тази дума.
Goy - на староеврейски - общо име, с което евреите наричат всички нееврейски народи
Гой написа:Я да видим пък дали някой знае нещо за моя ник.
The word used here for nation, referring to the children of Israel, is "goy". There are countless examples of the Jewish nation being called "goy". There are also countless examples of other nations being called "goy" or "goyim".
The most commonly used word for a non-Jew is goy. The word "goy" means "nation," and refers to the fact that goyim are members of other nations, that is, nations other than the Children of Israel.
There is nothing inherently insulting about the word "goy." In fact, the Torah occasionally refers to the Jewish people using the term "goy."
Because Jews have had so many bad experiences with anti-Semitic non-Jews over the centuries, the term "goy" has taken on some negative connotations, but in general the term is no more insulting than the word "gentile."
Ей браво бе ! Очаквах ,че ще "мигате на парцали".Поздравления на Снежи,Стоян и Влади.
И все пак това не е пълния и най-точен отговор.Най-близо до истината е Стоян.
Стояне,как си обясняваш това?Защо казват на нас неевреите омразното "рая"???Какви смятат себе си?
Към всички: Все още се търси напълно верния отговор!
Нещата май влизат в нормалното си русло...
Когато някой пише, не мисли, а после иска някой друг да му разтълкува подробностите...
Някой беше писал "А какво за Пламен?".
Е, аз ще кажа...
Този стар чешит Пламен ми върна вярата в хората и в доброто в тях...
Ако мога някой ден в прав текст да се обърна към Господ, бих му казал :
Пламен ми беше пример за смирение, човечност и взаимопомощ. Той направи за нас много повече от възможното, той бе с нас в най-трудните моменти и за мен той е част от най-доброто ми "аз"...
Благодаря на Господ, че ги има Пламен и Влади!
Ако мога с 1/100 да помогна на бъдещите имигранти така, както те помагат на нас, значи не съм живял напразно.
Не ми се вярва, че ги има, и нека пребъдат във всички нас.
Да живеят!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
IvHaydu написа:Нещата май влизат в нормалното си русло...
Когато някой пише, не мисли, а после иска някой друг да му разтълкува подробностите...
Някой беше писал "А какво за Пламен?".
Е, аз ще кажа...
Този стар чешит Пламен ми върна вярата в хората и в доброто в тях...
Ако мога някой ден в прав текст да се обърна към Господ, бих му казал :
Пламен ми беше пример за смирение, човечност и взаимопомощ. Той направи за нас много повече от възможното, той бе с нас в най-трудните моменти и за мен той е част от най-доброто ми "аз"...
Благодаря на Господ, че ги има Пламен и Влади!
Ако мога с 1/100 да помогна на бъдещите имигранти така, както те помагат на нас, значи не съм живял напразно.
Не ми се вярва, че ги има, и нека пребъдат във всички нас.
Да живеят!
leleee Ivane...toku shto se izbazikah s edin ppriatel che tsigankata ((tsiganina) deto me hvalil "ne e online" ama ti iavno si bil online...
merci za dobbrite duumi...ponniakoga e priatno chovek da razbere che pravi neshto dobro...ama drugite....tselia ekip, 5-ta ot REMS...
Vajnoto e che na Kiwi neshto mmu e stanalo i ot snimki mina na dumi...i sega nemojjesh da mu zapushihhs chovkata...
Ama mnogo hubavi talkuvania dava...to biva fantazia, ama tova na 5-ti km. mi namirisva...
Kiwi написа: [ Пламен - Първо на първо името нищо не значи. Второ на второ Plamen идва от Plane. Отговора на въпроса който още не зная е какъв Plane е пламен - двумоторен, тритактов, реактивен или със задно бутало. Гледа от високо и е почти богоравен. Но царят е гол. Пийва........ Нафта . Интереси в инженернилъка.
[/color]
az sam obiknoven motoren planer.... . Imam ednotsilindrov motor s hormonalno zapalvane i distantsionnno sledene na jenski planeri . Strannoto pri menne e che za razlikka ot ostanalite dviggatelii na moia butaloto i tsilinndara sa otdelno...po skoro niamam tsiilindar a aspuh.....i letai li letiia...dobre che imam zakachen dobar balast, ta chesto mi se nalaga da stoia v hanngara poradi lipsa na moshtnost...
Пламене не съм казал добри думи за останалите, защото не се сещам за имената им... А пък и ти си по-стар в занаята... ))
А Киви наистина е сменил амплоато си - явно много добре се е подготвил теоретично...или са свършили картинките )
А за Гой - е, хора, успокоих се, мислех си да не е печатна грешка, да е сменено едно "е" с "о"... За малко да му излезне кофти облик на човека... )
За Годис няма да коментирам, защото знам и няма да е много честно...
А Зу-Зу се нарича така поради прекалено голямата и любов към думичката "Зуриандър", която в умалително-лична форма търпи съкращения до "Зу", и се повтаря 2 пъти за по-трудно зацепващите откъде духа вятъра и защо така.
За happy няма какво да кажем - здравейте, другарю Премянов!
Снежи разкри своята подла същност, изяждайки наведнъж 3 джуджета и държейки останалите 4 във фризера, та затова беше и изгонена от Монреал...
Омбудсман не може да прикрие острободящата си същност. Помислете добре : омБУДСман - това "будс" всъщност е замаскирано "боц", а пък Иглика идва от игла, а иглата боде и прави боц!
No667 може би е броя на изключително бруталните убийства и самоубийства, които никоносителя е извършил до регистрацията си... Предстои актуализация и евентуално при изчерпване на разрядността - преминаване към шестнайсетичен код...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
А на Стоян толкова му е било студено като е кодирал на монтреалското си балконче, че силите му са стигнали да си напише първите три букви и се е прибрал на топло.
Ама от треперене буквите са излезли по два пъти. И затова станало ssttoo....brrrrrrr.
Абсолютно вярно!
Даже за тази зима ("тежка ще е, като гледам индианците колко дърва са събрали ") си мисля да помоля Пламен да ми смени ника просто на ssssss.
Годис:
1. Бог (God) и покровител на уеб-дизайнерите у някои ацтеки.
2. У други - силна алкохолна напитка, използвана от шаманите. Умерената й употреба водела до главозамайване и бурни танци около лагерния огън, а прекомерната й употреба - до пълна или частична загуба на разсъдък.