Здравейте.
Предварително се извинявам ако има подобна тема във форума, но аз не можах да открия нищо. Някой знае ли като каня баща ми и майка ми ми в комплект с племенницата ни как трябва да направя поканите. в една покана ли да пиша всичките трима или за нея трябва да изпратя отделна покана? И ако са отделни поканите трябва ли само да спомена че ще пътуват заедно и идват по едно и също време на едно и също място? Благодаря ви предварително.
Покана на майка , баща и племенница
Re: Покана на майка , баща и племенница
Аз за мойте родители написах една обща покана. Те попълниха два комплекта апликейшана и заедно с поканата, копие на мойта ПР карта и писмо от моя работодател в един общ плик заедно ги пратихме.
Така че пиши обща покана и те поотделно да си попълнат документите и да си сложат всичко на едно място с паспортите.
Така че пиши обща покана и те поотделно да си попълнат документите и да си сложат всичко на едно място с паспортите.
-
- Обратна връзка:
Благодаря за отговора. аз за тях зная за общата покана...въпросът ми беше по-скоро за племенницата. Тя реално е от друго семейство..
url=http://www.sloganizer.net/en/]
[/url]

Аз не виждам защо да не е една покана ? Те все едно ще пътуват заедно и ще подават заедно ?
Чисто субективно мнение - ако поканиш племенницата отделно, е доста вероятно да й откажат.Marten написа:Благодаря за отговора. аз за тях зная за общата покана...въпросът ми беше по-скоро за племенницата. Тя реално е от друго семейство..
Мисля че ако поканата е обща и ясно е посочено че има роднинска връзка и с тебе като канещ, и с родителите ти, може би шанса да й дадът виза ще е по-голям.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
-
- Обратна връзка:
благодаря ви за отгиворите. Ще пробвам с една покана:)
url=http://www.sloganizer.net/en/]
[/url]