fighter написа:Батка,newcomer написа: то май ти не четеш.написа ,че месечните ви разходи в първите 2 месеца са ви били2200-2300 , а сега вече при двама работещи на ниски позиции/предполага се и не особенно високо заплащане / са се повишили на около 6000 д
коментарът ми беше ,че да покриваш месечни разходи от 6000 щети трябват доходи от бруто заплати около 10 000 д.
та да питам вземате ли бруто двамата 10 000 долара на месец за да покривате месечните си разходи или ,ако заплатите ви са по малко от 10 000 д за да си покривате разходите от 6000 на месец значи развивате някаква друга нерегламентирана дейност и акое така вашият случай е за данъчните власти.май яко си я загазил.
В момента на всеки 2 седмици компанията ми превежда между 1600 и 1700 $, в зависимост от това колко овъртайм съм навъртял, има ли статпей, и колко нощен труд имам.
На жена ми пейчековете са между 750 и 800 $.
Ако можеш да смяташ, 4 седмици са по-малко от един пълен месец.
Върху тези пари сложи 576$ детски, и към 166$ помощ за HST. Kato тези последните 2 цифри ще паднат надолу като направим 1 година в Канада.
А я ти ми кажи на 10 000$, 40% ли са удръжките ? Че нещо бая ми се вижда, почти като в Скандинавието
в квебек са там някъде,може и малко по вече,за бк не знам,ама явно наистина не четея.пак ми обесняваш колко пари получаваш.мен това не ме интерисува та за последно те питам испирам -колко са ти месечните разходи за 1 месец,колко пари харчите за 1 месец,а не колко изкарвате.
веднъж гледам си написал,че харчите по 6000 д да си плащате разходите за 1 месец,после каза ,че са 3000.кое от двете.