Listening -7 ; speaking - 6 ; writing - 6 ; reading 7 ;Изучавах го самостоятелно и видимо от резултата ми куца приказването и писането. С така получените точки и от останалите модули резултата е 66 точки.Чудя се какво да правя - повторно явяване - мисля че пак ще е същия резултата , не мога да изкарам повече според мен като не ползвам този език ежедневно и в работата си, но все пак това е опция номер едно.Да опитам ли намиране на работа в Канада , оттам да измъкна няколко точки? завършил съм икономика за съжаление което не ми помага особено , имам всички категории и съм бил строител няколко години - варианти като тираджия там ?Някой да е тираджия там?.Друг вариант - френски език - дали е разумно изучаването на втори език за достигане на базово ниво?Други идеи или програми различни от FSWP в които мога да участвам и не съм им обърнал внимание ?Всякакви предложения и съвети са добре дошли а предполагам и за други с подобни проблеми ще е полезна темата.
Благодаря на всички за проявения интерес и успех на всички с федералните програми!