Дифинирай бизнес. Една торба с рендета, чукове и кола. Или работилница под рент и работници на заплати.simeonovi написа:Guinness написа: П.с.А бизнеса смятате ли да го продавате?
И тук има много бизнесмени.

...
Дифинирай бизнес. Една торба с рендета, чукове и кола. Или работилница под рент и работници на заплати.simeonovi написа:Guinness написа: П.с.А бизнеса смятате ли да го продавате?
Kакво искаш да кажеш с последното изречение.Няма достатъчно строителство на къщи за да развивате бизнеса или не можете да вземете моргидж за да си купите или построите къща.tanyatais написа:Дифинирай бизнес. Една торба с рендета, чукове и кола. Или работилница под рент и работници на заплати.simeonovi написа:Guinness написа: П.с.А бизнеса смятате ли да го продавате?
Ми то няма какво да се продава -чуковете ,планите и тем подобни на еди колко си Волта машини идват с нас , цеха се чисти , ванове и камиони се разпродават, а работниците ги разпускаме в братовата компания и потегляме към тундри и прерии![]()
![]()
В Англия е хубаво , но не ни устройва като възможности за къщи !
Bothnewcomer написа: Kакво искаш да кажеш с последното изречение.Няма достатъчно строителство на къщи за да развивате бизнеса или не можете да вземете моргидж за да си купите или построите къща.
Е нали уж бизнес имате,къщи строите,как така след 12 год кредитна история и проспериращ бизнес банката да не иска един моргидж да ви даде.tanyatais написа:Bothnewcomer написа:Kакво искаш да кажеш с последното изречение.Няма достатъчно строителство на къщи за да развивате бизнеса или не можете да вземете моргидж за да си купите или построите къща.tanyatais написа:Дифинирай бизнес. Една торба с рендета, чукове и кола. Или работилница под рент и работници на заплати.simeonovi написа:Guinness написа: П.с.А бизнеса смятате ли да го продавате?
Ми то няма какво да се продава -чуковете ,планите и тем подобни на еди колко си Волта машини идват с нас , цеха се чисти , ванове и камиони се разпродават, а работниците ги разпускаме в братовата компания и потегляме към тундри и прерии![]()
![]()
В Англия е хубаво , но не ни устройва като възможности за къщи !
ЕГН и банков разчет искаш ли?newcomer написа:
Е нали уж бизнес имате,къщи строите,как така след 12 год кредитна история и проспериращ бизнес банката да не иска един моргидж да ви даде
Не,ама нещо много ми се вижда мижава вашата работа.След толкова години в Англия като не сте се оправили направо не ви виждам в Канада как ще я вържете.tanyatais написа:ЕГН и банков разчет искаш ли?newcomer написа:
Е нали уж бизнес имате,къщи строите,как така след 12 год кредитна история и проспериращ бизнес банката да не иска един моргидж да ви даде
А ,значи прогноза искаш! Няма да стане да си разказвам лични неща из форумаnewcomer написа:Не,ама нещо много ми се вижда мижава вашата работа.След толкова години в Англия като не сте се оправили направо не ви виждам в Канада как ще я вържете.tanyatais написа:ЕГН и банков разчет искаш ли?newcomer написа:
не знам. Self employed people?pumpy написа:И това ако не се нарича бизнес, как се нарича точно ????simeonovi написа: Дифинирай бизнес. Една торба с рендета, чукове и кола. Или работилница под рент и работници на заплати.