Пистолет в главата на Доган

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
apple

Re: Пистолет в главата на Доган

Мнение от apple »

Пистолета не е без пълнител, но е с дефектен такъв. И още
Ботев заяви, че пистолетът е на предпазител, което още веднъж утвърждава тезата, че Енимехмедов не е имал намерение да убива Доган.
и наистина личи ясно червената точка на видиозаписите. Гардовете едва ли ще спуснат предпазителя и пак ще захвърлят на пода оръжието, което още не са установили, че е само газов пистолет. Вместо да го приберат ... тъпо някак си звучи. Освен това с газов пистолет се убива ако се насочи много отблизо към окото или директно в окото. Иначе причинява само увреждания на очите, ушите и козметични по лицето. Този определено не е имал никакво намерение да трупяса Доганя. Дали само да го сплаши разиграва този цирк Октай или му е платено да го разиграе ме съмнява да разберем. Във всеки случай много сценично изглежда самото нападение в началото, а пък и този Октай толкова як изглежда, а не видях особено да се съпротивява докато го маризиха. Може и да го е било страх да не го отстрелят от НСО ама изглеждаше като човек, който си знае, че ще яде кютек само количеството май го изненада... Та се развика "доюрдун, доюрдун..." каквото и да значи това. Звучи като стига, стига ...не бяхме тъй се договорили. :lol:
http://www.news4000.bg/article-28270"
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Из турската преса: "Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма..."
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Премиерът заяви също, че е пратил лично вътрешния министър Цветанов да посети Ахмед Доган в болницата, за да се увери, че всичко с неговия живот и здраве е наред.
Абе така и не можах да си обясня този защо е в болница и от какво точно го лекуват там? От камерите ясно се вижда, че дори и косъм не пада от главата му. Нещо повече, събитието едва ли не поставя Доганя доста близо до някакво свръхестествено превъплъщение на Нео от Матрицата - пистолети засичат, куршуми и пълнители изчезват. :D :rofl:

Изображение
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

И аз това се чудех.
Нещо повече - додето ставаше кютека над младото бичме, Сокола излежаваше ли се в непосредствена близост, изнесоха ли го, какво стана ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Някъде прочетох, че бил колабирал от шока. А в болницата констатирали само ускорено сърцебиене.
Иначе и аз не разбрах той свлече ли се под катедрата с микрофона или умишлено се пъхна там за да се скрие?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Pointzero

Мнение от Pointzero »

евтин сценарий и слаба актьорска игра. Явно в ДПС нямат пари за качествен екшън. :devil:
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Гледайте от 2:10 нататък! (Специално за монреалци! И ще се стоплите от смях. ;) )
То не, че другото не си заслужава, ама все пак. :D
ASSASSINATION ATTEMPT
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Bistra написа:Гледайте от 2:10 нататък! (Специално за монреалци! И ще се стоплите от смях. ;) )
То не, че другото не си заслужава, ама все пак. :D
ASSASSINATION ATTEMPT
А аз се чудех какво става със тези стъкла по спирките!!! :D
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Kpetrov написа:А аз се чудех какво става със тези стъкла по спирките!!! :D
Aми как какво? Не видя ли? Дискриминирани от канадската действителност руски имигрантки ги чупят с глава. ;)
Русия са сила! :rock:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Бе то май с гърди т.е. с циците го счупи стъклото, щото се беше засилила да я прегърне спирката с разперени встрани ръце, а не с рогите напред.
Та рускините са сила! :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

Малко фолклор от последната седмица:

"Това, което не ме убива, после яде много бой."
А. Доган

Нападателят на Ахмед Доган освен газов пистолет с халосни патрони носел и гумен нож-за всеки случай.

"Комисията Павлов" разкри имената на биячите от ДПС:
https://www.youtube.com/watch?v=ds64fx7PtUs

"Загорелия" от горното видео е номер 1 :lol: :lol: :lol:
http://www.everexplore.com - Explore with a camera!
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Дипломатът и Лешникотрошачката не му отстъпват.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

На сопола му замръзна цифката :D
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Публикувай отговор