Пистолет в главата на Доган
Re: Пистолет в главата на Доган
Какво начало бре Мр.Гиик. То така беше пьлно с примати предшественици на хомо-сапиенс и преди, когато аз реших да се чупя окончателно, преди около 10 години.
A пьк може и да си прав че е начало на нещо. Май че примати неандерталци са навлезнали и в прокуратурата, преди не бях забелязьл това. Изказват се и правят изводи преди да са направили сериозно разследване по случай.
A пьк може и да си прав че е начало на нещо. Май че примати неандерталци са навлезнали и в прокуратурата, преди не бях забелязьл това. Изказват се и правят изводи преди да са направили сериозно разследване по случай.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Гледах репортаж по CNN изглеждаше доста "реално" пък колко е било не знам..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- roumensp
Цялата история е много гнила, що за "атентатор" извършва покушение, което е:ivandaman написа:Гледах репортаж по CNN изглеждаше доста "реално" пък колко е било не знам..
1. Пред очите на всички.
2. С газов пистолет ...
3. ... който засича !

Постановка, при това нескопосана

Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
-
В първият момент аблъда е страдал,но впоследствие е бил горд,че макар и странно ,уважаваният от него гусин ще жъне успехи в седмото изкуство!Koko написа:
- MrGeek
- Путлер Капут
Омега, имах предвид началото на "Предизборен цирк 2013". Иначе поведението на неандерталците този път вече влезе и в световните новини. Ако така започва цирка, не искам да си представям как ще свърши.Omega3 написа:Какво начало бре Мр.Гиик. То така беше пьлно с примати предшественици на хомо-сапиенс и преди, когато аз реших да се чупя окончателно, преди около 10 години.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
- Independent
Цяла вечер гледам тук и там видеото, чета коментарите и не мога да спра да се хиля. То не са теории, то не са анализи, ум да ти зайде. Да не говорим, че "новината" стигна и до Mashable
Неее, честно!

Неее, честно!
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
- MrGeek
- Путлер Капут
Е, важното е, че отново сме на челно място в световните новини. Тази вечер по CBC цирка беше на второ място в международните новини след драмата със заложниците в Алжир.Independent написа:Цяла вечер гледам тук и там видеото, чета коментарите и не мога да спра да се хиля. То не са теории, то не са анализи, ум да ти зайде. Да не говорим, че "новината" стигна и до Mashable![]()
Неее, честно!
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Този случай направо си е изпит за бьлгарската дьржава.
Пьрво за какво ще го сьдят атентатора : опит за убииство трудно с тоя пистолет. Няма и телесни повреди. Те да му мислят. С тия примати делегати и политическият натиск, няма да им е лесно да приложaт правото без вьншен натиск. Биячите били делегати а не охранители, и са го млатили 5 минути, нещо което говори още по-лошо за материала който е бил там.
Второ : атентатора е очевидно жертва на зверски побой и е имал телесни повреди в следствие на това. А това е престьпление и то явно извьршено пред цял свят. Даже са се опитали и да му свалят гащите и явно някой го е защитил за да не го напуцат масово. Дали ще се остави това безнаказано?
А ха, като се има предвид политическата обстановка в Балгария, не ми се ще да сьм на мястото на тези които трябва да вземат решения които трябва да се харесат и на ЕС, разбира се.
Пьрво за какво ще го сьдят атентатора : опит за убииство трудно с тоя пистолет. Няма и телесни повреди. Те да му мислят. С тия примати делегати и политическият натиск, няма да им е лесно да приложaт правото без вьншен натиск. Биячите били делегати а не охранители, и са го млатили 5 минути, нещо което говори още по-лошо за материала който е бил там.
Второ : атентатора е очевидно жертва на зверски побой и е имал телесни повреди в следствие на това. А това е престьпление и то явно извьршено пред цял свят. Даже са се опитали и да му свалят гащите и явно някой го е защитил за да не го напуцат масово. Дали ще се остави това безнаказано?
А ха, като се има предвид политическата обстановка в Балгария, не ми се ще да сьм на мястото на тези които трябва да вземат решения които трябва да се харесат и на ЕС, разбира се.
От социалните мрежи:
"Из турската преса: Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
Антони де ла Реа"
"Из турската преса: Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
Антони де ла Реа"
Последно промяна от domino на Нед Яну 20, 2013 4:03 pm, променено общо 1 път.
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
- Bistra
- Напуснал форума
Попфолк и баклава с НСО в НДК

Русия са сила!Преди много години, другарят Берия (вътрешният министър на СССР) много обичал да засвидетелствува обичта си към другаря Сталин и безграничната си готовност да жертва живота си за него. Затова организирал няколко „атентата“ на вилата на Сталин на езеро Рица, които сам предотвратил (книжка в оригинал, ако ви се чете на руски).
Първият път, двамата пътували с кола, когато Берия получил „странно чувство“ и помолил Сталин да седнат в по-задна кола в колоната. Тъкмо когато наближили вилата, пътят под първата кола, в която трябвало да се возят двамата, пропаднал и тя паднала в езерото.
Вторият път, те се возели с катер по езерото. От отсрещната страна се чули изстрели, а Берия се хвърлил върху Сталин да го спаси с тялото си. На катера съвсем случайно имало фотограф, който заснел нагледния героизъм. После се оказало, че стреляли граничарите, които получили заповед от Берия да стрелят във въздуха, щом по водата се зададе катера... Шефът на заставата Лавров, бил арестуван и получил 5 години затвор, а после по нещастен карамбол на съдбата бил разстрелян... Нямал късмет.
Спомени за ей тоя героизъм, за който бях чел като малък, събуди у мен театралният спектакъл с газов пистолет и безопасни муниции пред десетки камери и фотоапарати, който беше разигран на сцената на националната конференция на ДПС на 19-ти януари 2013г.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Не знам какво са му обещавали на този младеж - "атентатора" и какви сценарии са му чертали, но този кютек не ми се вярва да е бил предвиден. Та ако не му дадат (обещаят) компенсации за него, надявам се да проговори момчето.
Интересно ми е как върви депесарската пропаганда сред необразования турски електорат. Сигурно Сокола е героизиран и нищо чудно утрешен ден и едно тюрбе да му изградят, че да има къде да му се кланят.
Интересно ми е как върви депесарската пропаганда сред необразования турски електорат. Сигурно Сокола е героизиран и нищо чудно утрешен ден и едно тюрбе да му изградят, че да има къде да му се кланят.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- OILERS
Аз си мисля,че всичко си е било предвидено,и пистолета без пълнител(да не би да стане грешка),и засечката на пистолета(да има време да избяга Доган),и кютека(вижте на записа как охраната го държи за да могат малоумниците да го бият),всичко си е добре планирано и може би и дълго време репетирано(с изключение на кютека )Ама те са си знаели че така ще се случи и са си го вкючили в цената.Те и за това са си го избрали него,млад,физически много здрав да може да си го отнесе.
Евала на Доган,умее ги нещата.Ако не беше го направил този цирк,на тези избори ДПС можеше и да не влезе в парламента.Ако си спомняте на предните едва прескочиха процентите.
Евала на Доган,умее ги нещата.Ако не беше го направил този цирк,на тези избори ДПС можеше и да не влезе в парламента.Ако си спомняте на предните едва прескочиха процентите.
Склонен съм да се съглася с теб, OILERS. Сегашният сценарий е в противовес на оня от 2009 г., когато Доган реално спечели изборите за Бойко Борисов с изцепките си в с. Кочан, с което настрои народа срещу себе си и направо подгони към урните избирателите.
Днес, вместо на господар, който разпределя финансовите порции в държавата, Доган си сложи ореола на жертва и герой. Това, барабар с номера с напускането на лидерският пост ще обедини електората му и развъже ръцете на ДПС да си плете своите коалиционни интрижки, без в същото време да предизвиква с нищо българският избирател.
Да видим само дали някой му се е вързал на триковете след няколко месеца.
Днес, вместо на господар, който разпределя финансовите порции в държавата, Доган си сложи ореола на жертва и герой. Това, барабар с номера с напускането на лидерският пост ще обедини електората му и развъже ръцете на ДПС да си плете своите коалиционни интрижки, без в същото време да предизвиква с нищо българският избирател.
Да видим само дали някой му се е вързал на триковете след няколко месеца.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)