Стига с тия сгради и офиси, време е за по-сериозни инвестици

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Стига с тия сгради и офиси, време е за по-сериозни инвес

Мнение от Bistra »

agent Ozo написа:
SFBG82 написа:На сайта на Европейската Централна Банка вече са качили новата банкнота с номинал от 5 ЕВРО, която вече е изписана и на кирилица...
Не ми се рови сега, но това ме подсеща, че преди време един наш сънародник - бизнесмен от Hull, беше обещал да дава по $100 (или 100 €) на всеки приносител на еврова банкнота с надпис на кирилица. Толкова беше убеден, че тая работа никога няма да стане.
Живеещите и минаващите през Отава биха могли да се възползват от това щедро предложение. :)
Ураааа, голям успех! :party: Пак символично ни потупаха по рамото. (Ама то може да е и реверанс към руснаците, знаеш ли?Един наш съфорумник, изгубил се нейде из Азия твърди, че: "Са сила." :lol: Верно, не са член на ЕС, но пък упорито убеждават всички, че те са ни дали кирилицата, а не ние на тях) :D
Ти вместо да му носиш банкноти се надявай на някой "умник" да не му хрумне, че сме готови да го приемем като разплащателна единица...Тогава ще бъде асъл: "жална им ..." на нашите възрастни роднини, пък и на самото евро, де. ;(
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

Bistra написа:Ураааа, голям успех! :party: Пак символично ни потупаха по рамото. (Ама то може да е и реверанс към руснаците, знаеш ли?Един наш съфорумник, изгубил се нейде из Азия твърди, че: "Са сила." :lol: Верно, не са член на ЕС, но пък упорито убеждават всички, че те са ни дали кирилицата, а не ние на тях) :D
Ти вместо да му носиш банкноти се надявай на някой "умник" да не му хрумне, че сме готови да го приемем като разплащателна единица...Тогава ще бъде асъл: "жална им ..." на нашите възрастни роднини, пък и на самото евро, де. ;(
Проф. Мъндел: "От практическа гледна точка България е в еврозоната"
РОБЪРТ МЪНДЕЛ е Нобелов лауреат по икономика през 1999 г. Считан е за “баща на еврото”, защото подготвя един от първите планове за обща валута в Европа. Проф. Мъндел бе в България по лична покана на президента на Европейския шахматен съюз и на Българската федерация по шахмат Силвио Данаилов
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1630258"
Последно промяна от SFBG82 на Съб Яну 12, 2013 1:06 pm, променено общо 1 път.
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа: Ти вместо да му носиш банкноти се надявай на някой "умник" да не му хрумне, че сме готови да го приемем като разплащателна единица...Тогава ще бъде асъл: "жална им ..." на нашите възрастни роднини, пък и на самото евро, де. ;(
Аз пък се надявам и съм сигурен, че ще приемем еврото като разплащателна единица в близко бъдеще. То де факто сега също си е такава с постоянния си курс 1.95583 лева/1 евро.
Виж, ако комунистите успеят да бутнат борда, както вече няколко пъти се пробват, тогава вече ...
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
SFBG82

Мнение от SFBG82 »

grozdan написа:Аз пък се надявам и съм сигурен, че ще приемем еврото като разплащателна единица в близко бъдеще. То де факто сега също си е такава с постоянния си курс 1.95583 лева/1 евро.
Виж, ако комунистите успеят да бутнат борда, както вече няколко пъти се пробват, тогава вече ...
+1 :y:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

grozdan написа:
Bistra написа: Ти вместо да му носиш банкноти се надявай на някой "умник" да не му хрумне, че сме готови да го приемем като разплащателна единица...Тогава ще бъде асъл: "жална им ..." на нашите възрастни роднини, пък и на самото евро, де. ;(
Аз пък се надявам и съм сигурен, че ще приемем еврото като разплащателна единица в близко бъдеще. То де факто сега също си е такава с постоянния си курс 1.95583 лева/1 евро.
Никой не говори за бутане на борда, а за неприемане на еврото като разплащателна единица.
Хлябът се продава в левове все още и е сравнително евтин.
България като пълноправен член на Еврозоната трябва да отговаря на определени правила, първото от които са данъците.
По доходи не е задължително да се изравним...Пък и ние си се знаем колко сме силни по протестите.
Аз не искам баба ми да си загуби жилището и да стане клошарка. Ти искаш ли?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа: Никой не говори за бутане на борда, а за неприемане на еврото като разплащателна единица.
Хлябът се продава в левове все още и е сравнително евтин.
България като пълноправен член на Еврозоната трябва да отговаря на определени правила, първото от които са данъците.
По доходи не е задължително да се изравним...Пък и ние си се знаем колко сме силни по протестите.
Аз не искам баба ми да си загуби жилището и да стане клошарка. Ти искаш ли?
Каква ще е разликата дали един хляб ще е 2 лева или 1 евро примерно? При една такава промяна винаги цените биват закръгляни нагоре, което води до намалена покупателна способност, но не чак толкова значителна.
Не разбирам какво общо има баба ти?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

grozdan написа:Каква ще е разликата дали един хляб ще е 2 лева или 1 евро примерно? При една такава промяна винаги цените биват закръгляни нагоре, което води до намалена покупателна способност, но не чак толкова значителна.
Не разбирам какво общо има баба ти?
Не знам какво общо има, ама твоята явно няма. Гледам не се притесняваш особено. Иди и попитай гърците какво правиха след въвеждане на еврото! Аз знам много добре и без да правя справки в Гугъл, защото имам приятелка, която живееше по това време там.
grozdan

Мнение от grozdan »

Bistra написа: Не знам какво общо има, ама твоята явно няма. Гледам не се притесняваш особено. Иди и попитай гърците какво правиха след въвеждане на еврото! Аз знам много добре и без да правя справки в Гугъл, защото имам приятелка, която живееше по това време там.
Не само, че не се притеснявам, ами и подкрепям на 100%. Пътя на България е само и единствено към Европа, с цената на всичко!
Пак на въпроса - какво общо има баба ми? Това, че пенсията не й стига няма да се промени.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

grozdan написа:
Bistra написа: Не знам какво общо има, ама твоята явно няма. Гледам не се притесняваш особено. Иди и попитай гърците какво правиха след въвеждане на еврото! Аз знам много добре и без да правя справки в Гугъл, защото имам приятелка, която живееше по това време там.
Не само, че не се притеснявам, ами и подкрепям на 100%. Пътя на България е само и единствено към Европа, с цената на всичко!
Пак на въпроса - какво общо има баба ми? Това, че пенсията не й стига няма да се промени.
Извърташ ми думите. Не съм казала, че България има друг път, но ми се ще да е с по-малко сътресения за обикновения човек.... Точно заради това, че пенсията не и стига, но е жива нали? Утре, ако почне още повече да не и стига и си загуби жилището може да няма това щастие. Тогава ще се радваме на обезлюдена България в Европа. Супер, нали?
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Bistra написа: Иди и попитай гърците какво правиха след въвеждане на еврото! Аз знам много добре и без да правя справки в Гугъл, защото имам приятелка, която живееше по това време там.
Сега я попитай имаха ли валутен борд. Те сега си плащат това дето са го излапали тогава и то с огромни лихви и май края не му се вижда.

Ако валутния борд се запази няма начин инфлацията да надхвърли изискуемите 3%.

Ако го махнат какво ще пише на банкнотите нема никакво значение - всичко отива на майната си.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Президентът: Вече произвеждаме автомобили на световно ниво, трябва да се гордеем

SFBG82, излагаш се човече, пропускаш твърде важни събития като горното и трябва да ти се помага. Ще ти се кара началството. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

А споко ве, ние се гордеем и на гол ***. И с кола на световно ниво а и без кола - пак.
:lol:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Днес направо му върша работата на този приятел, ще трябва да раздели с мен част от заработеното. :D
Ето още една твърде позитивна новина по темата за усвояването на средствата по европейските програми:
Я елате, фондове, при батко! :rock:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
apple

Мнение от apple »

MrGeek написа:Днес направо му върша работата на този приятел, ще трябва да раздели с мен част от заработеното. :D
Ето още една твърде позитивна новина по темата за усвояването на средствата по европейските програми:
Я елате, фондове, при батко! :rock:
Е то не луд онзи, който яде зелника ами този, който му го дава... ;) Ето и описанието на проекта в автентичен вид http://umispublic.minfin.bg/srchProject ... t&id=68435" Какво да се чудим като ето и тук чалгаджии дал Бог колкото не искаш. Това са ни културните приоритети, национални интереси /има предвид масовия интерес на нацията по света и у нас разпръсната :lol:/ съответно и трудов пазар се очертава требе си конкурентноспособност спор нема. Инж. Митю Пайнъра излезе много далновиден бизнесмен за пореден път!
prace

Мнение от prace »

Следващият министър-председател е Азис.
Публикувай отговор