В Монреал било студено?!?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
IRA
Съсел

Re: В Монреал било студено?!?

Мнение от IRA »

А според мен си падна доста. Сутринта не беше почистено и не беше особено приятно по магистралата, хубаво ,че няма много коли.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
vankata_vd

Мнение от vankata_vd »

Изображение
"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
newcomer

Мнение от newcomer »

Ех канадска зима,как никак ама никак не ми липсваш.Ние тук коледа и новата година ги посрещаме при ранно пролетни температури 10-15Ц.Като си спомня кошмарната зима на 2008-2009 когато падна абсолютния рекорд от 4,20 метра сняг чак тръпки ме побиват,ама за голяма радост това вече е в историята.

http://www.youtube.com/watch?v=FwQe8L0OZn8"
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

newcomer написа:Ех канадска зима,как никак ама никак не ми липсваш.
Искаш да кажеш монреалска, но съм сигурен, че не ти липсва. Аз не съм виждал истинска зима от 13 години и имам чувството, че ако се върна в София през зимата (или отскоча до Монреал) ще умра от студ. Те затова и "истинските" канадци (разбирай не от Lower Mainland) не ни уважават. :D

При нас като падне 10 см сняг е голямо бедствие и не ходим на работа и училище, ама рядко ни се отваря парашута.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Да бре оказа се че в Монреал добре е поваляло, в Квебек не чак толкова. На мен пък много ми липсва тая зима дето е уплашила Батето 2008-а година :D
Dead Eyes See No Future
newcomer

Мнение от newcomer »

Rall написа:Да бре оказа се че в Монреал добре е поваляло, в Квебек не чак толкова. На мен пък много ми липсва тая зима дето е уплашила Батето 2008-а година :D
Страшно.Я виж тоя тук как чупи лопатата. :rofl:
http://www.youtube.com/watch?v=Xq2oQdusWuw"
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer написа:Ех канадска зима,как никак ама никак не ми липсваш.Ние тук коледа и новата година ги посрещаме при ранно пролетни температури 10-15Ц.Като си спомня кошмарната зима на 2008-2009 когато падна абсолютния рекорд от 4,20 метра сняг чак тръпки ме побиват,ама за голяма радост това вече е в историята.
http://www.youtube.com/watch?v=FwQe8L0OZn8"
Бате, това видео дето си го постнал в никакъв случай не е 4.20 м снеговалеж. :rofl:
Даже бих казала, че е по-малко от вчерашния. Аз пък съм много доволна. Миналата седмица на Бромон карах ски кажи-речи на изкуствен сняг.
Искааааам истински и то до април включително! :party: :party: :party:
Ама при днешното слънце, дето пече, надали ще се задържи повече от седмица, ако няма друг снеговалеж, разбира се. :worried:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
pumpy

Мнение от pumpy »

Направо ви завиждам. След няколко дни летя за работното си място. Когато си тръгвах през ноември ми казаха, че през януари ще е още по-студено и по-снежо и това при положение, че през ноември не спря да вали сняг и беше средно минус 25 през деня. Още няколко дни и ще съм сред природата, ткава каквато трябва да бъде.....
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Бистра, 4.2 метра е за целия зимен сезон. Ако за един ден навали толкова ще стане нещо почти като това. 8)
Изображение
Щом за по-малко от час изчистих този рекоредн снеговалеж пред нас... нема да се п'уашим!
Обаче вятъра много помагаше в чистенето. само хвърлям нагоре и като пушек си заминава.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Kpetrov написа:Бистра, 4.2 метра е за целия зимен сезон.
Как точно ги измери 4.20 м за "целия зимен сезон", м? Освен това аз бях в Монреал 2008 -2009 г и нямам спомени за много сняг. Старият ми "елен", дето го "отстрелях" (през лятото) и му висят рогата (табелата) в гаража беше модел 2008. Е, не си спомням да съм затъвала с него из снеговете, па макар да съм пишман шофьорка. :lol:
Помня обаче, че съседа притичваше със снегорина си да ми помага. Еххх, спомени! Ще ми липсват социални контакти от такъв тип. ;(... :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Бистра, March 09, 2008 не означава зимата 2008-2009, не мислиш ли?

Онази зима наистина паднаха над 4 метра, но едва ли някой от нас ги е мерил с рулетка за да го твърди
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

ablood написа:Бистра, March 09, 2008 не означава зимата 2008-2009, не мислиш ли?
Ами още по-зле, значи дава невярна информация. :P
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

И батката бърка.
Но датата на видеото му е ок
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Зимата 2008 имаше много сняг. Бях със сина ми вкъщи и го помня много добре. При нас вече почисиха . Като че ли работят по добре за сега.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
Kpetrov написа:Бистра, 4.2 метра е за целия зимен сезон.
Как точно ги измери 4.20 м за "целия зимен сезон", м? Освен това аз бях в Монреал 2008 -2009 г и нямам спомени за много сняг. Старият ми "елен", дето го "отстрелях" (през лятото) и му висят рогата (табелата) в гаража беше модел 2008. Е, не си спомням да съм затъвала с него из снеговете, па макар да съм пишман шофьорка. :lol:
Помня обаче, че съседа притичваше със снегорина си да ми помага. Еххх, спомени! Ще ми липсват социални контакти от такъв тип. ;(... :lol:

4,20 не съм ги мерил аз ,а са от официалната статистика за Монтреал.Това е 100 годишния рекорд за най много навалял сняг за един зимен сезон.
Все още помня какъв съм го ял.Тогава бях със ейтин уил и района ми беше целия Южен бряг чак до Грамби Ст.Ж.Ришельо и на горе до Ст.Аясинт.Тя магистралата що горе чиста,няма проблеми,ама като кривнеш от нея в някой индъстриал парк и така почистено ,че задните колела се набият в преспата и гледай после какво става с лопатата докато ги разкопая.А ако ме хване на пребиране сторма от СтЖан Р до Уест Айлънд отидоха 4-5 часа

Поправям се ,сезонът беше 2007-2008

Публикувай отговор