В Монреал било студено?!?
Re: В Монреал било студено?!?
А според мен си падна доста. Сутринта не беше почистено и не беше особено приятно по магистралата, хубаво ,че няма много коли.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- vankata_vd

"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
Ех канадска зима,как никак ама никак не ми липсваш.Ние тук коледа и новата година ги посрещаме при ранно пролетни температури 10-15Ц.Като си спомня кошмарната зима на 2008-2009 когато падна абсолютния рекорд от 4,20 метра сняг чак тръпки ме побиват,ама за голяма радост това вече е в историята.
http://www.youtube.com/watch?v=FwQe8L0OZn8"
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
- roumensp
Искаш да кажеш монреалска, но съм сигурен, че не ти липсва. Аз не съм виждал истинска зима от 13 години и имам чувството, че ако се върна в София през зимата (или отскоча до Монреал) ще умра от студ. Те затова и "истинските" канадци (разбирай не от Lower Mainland) не ни уважават.newcomer написа:Ех канадска зима,как никак ама никак не ми липсваш.

При нас като падне 10 см сняг е голямо бедствие и не ходим на работа и училище, ама рядко ни се отваря парашута.
Да бре оказа се че в Монреал добре е поваляло, в Квебек не чак толкова. На мен пък много ми липсва тая зима дето е уплашила Батето 2008-а година 

Dead Eyes See No Future
Страшно.Я виж тоя тук как чупи лопатата.Rall написа:Да бре оказа се че в Монреал добре е поваляло, в Квебек не чак толкова. На мен пък много ми липсва тая зима дето е уплашила Батето 2008-а година

http://www.youtube.com/watch?v=Xq2oQdusWuw"
- Bistra
- Напуснал форума
Бате, това видео дето си го постнал в никакъв случай не е 4.20 м снеговалеж.newcomer написа:Ех канадска зима,как никак ама никак не ми липсваш.Ние тук коледа и новата година ги посрещаме при ранно пролетни температури 10-15Ц.Като си спомня кошмарната зима на 2008-2009 когато падна абсолютния рекорд от 4,20 метра сняг чак тръпки ме побиват,ама за голяма радост това вече е в историята.

Даже бих казала, че е по-малко от вчерашния. Аз пък съм много доволна. Миналата седмица на Бромон карах ски кажи-речи на изкуствен сняг.
Искааааам истински и то до април включително!

Ама при днешното слънце, дето пече, надали ще се задържи повече от седмица, ако няма друг снеговалеж, разбира се.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Направо ви завиждам. След няколко дни летя за работното си място. Когато си тръгвах през ноември ми казаха, че през януари ще е още по-студено и по-снежо и това при положение, че през ноември не спря да вали сняг и беше средно минус 25 през деня. Още няколко дни и ще съм сред природата, ткава каквато трябва да бъде.....
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Бистра, 4.2 метра е за целия зимен сезон. Ако за един ден навали толкова ще стане нещо почти като това.

Щом за по-малко от час изчистих този рекоредн снеговалеж пред нас... нема да се п'уашим!
Обаче вятъра много помагаше в чистенето. само хвърлям нагоре и като пушек си заминава.

Щом за по-малко от час изчистих този рекоредн снеговалеж пред нас... нема да се п'уашим!
Обаче вятъра много помагаше в чистенето. само хвърлям нагоре и като пушек си заминава.
- Bistra
- Напуснал форума
Как точно ги измери 4.20 м за "целия зимен сезон", м? Освен това аз бях в Монреал 2008 -2009 г и нямам спомени за много сняг. Старият ми "елен", дето го "отстрелях" (през лятото) и му висят рогата (табелата) в гаража беше модел 2008. Е, не си спомням да съм затъвала с него из снеговете, па макар да съм пишман шофьорка.Kpetrov написа:Бистра, 4.2 метра е за целия зимен сезон.

Помня обаче, че съседа притичваше със снегорина си да ми помага. Еххх, спомени! Ще ми липсват социални контакти от такъв тип.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- ablood
- Обратна връзка:
Бистра, March 09, 2008 не означава зимата 2008-2009, не мислиш ли?
Онази зима наистина паднаха над 4 метра, но едва ли някой от нас ги е мерил с рулетка за да го твърди
Онази зима наистина паднаха над 4 метра, но едва ли някой от нас ги е мерил с рулетка за да го твърди
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Bistra
- Напуснал форума
Ами още по-зле, значи дава невярна информация.ablood написа:Бистра, March 09, 2008 не означава зимата 2008-2009, не мислиш ли?

- ablood
- Обратна връзка:
И батката бърка.
Но датата на видеото му е ок
Но датата на видеото му е ок
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Зимата 2008 имаше много сняг. Бях със сина ми вкъщи и го помня много добре. При нас вече почисиха . Като че ли работят по добре за сега.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
Bistra написа:Как точно ги измери 4.20 м за "целия зимен сезон", м? Освен това аз бях в Монреал 2008 -2009 г и нямам спомени за много сняг. Старият ми "елен", дето го "отстрелях" (през лятото) и му висят рогата (табелата) в гаража беше модел 2008. Е, не си спомням да съм затъвала с него из снеговете, па макар да съм пишман шофьорка.Kpetrov написа:Бистра, 4.2 метра е за целия зимен сезон.
Помня обаче, че съседа притичваше със снегорина си да ми помага. Еххх, спомени! Ще ми липсват социални контакти от такъв тип....
4,20 не съм ги мерил аз ,а са от официалната статистика за Монтреал.Това е 100 годишния рекорд за най много навалял сняг за един зимен сезон.
Все още помня какъв съм го ял.Тогава бях със ейтин уил и района ми беше целия Южен бряг чак до Грамби Ст.Ж.Ришельо и на горе до Ст.Аясинт.Тя магистралата що горе чиста,няма проблеми,ама като кривнеш от нея в някой индъстриал парк и така почистено ,че задните колела се набият в преспата и гледай после какво става с лопатата докато ги разкопая.А ако ме хване на пребиране сторма от СтЖан Р до Уест Айлънд отидоха 4-5 часа
Поправям се ,сезонът беше 2007-2008