Senior apartments

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
newcomer_toronto

Senior apartments

Мнение от newcomer_toronto »

Здравейте,
в много обяви за наеми(Торонто) виждам написано, че са за пенсионери - seniors residence.
Дали това означава, че едно младо семейство не може да кандидатства за тях или просто имат в предвид, че не може да се вдигат шумни купони?
В България, никога не съм виждал да има жилища обявени за пенсионери...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Senior apartments

Мнение от Bistra »

Младо семейство не може да кандидатства за тях (поне в Кебек е така, за Онтарио не знам). Те са само за пенсионери.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

Senior residenece е нещо като дом за възрастни хора - имат си самостоятелно жилище, но в сградата също има специални общи помещения за "социални" събирания. Много често има медицински персонал, административен офис и т.н. Т.е. това е сграда специално пригодена за възрастни хора, а не просто блок с апартаменти под наем.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
newcomer_toronto

Мнение от newcomer_toronto »

Independent написа:Senior residenece е нещо като дом за възрастни хора - имат си самостоятелно жилище, но в сградата също има специални общи помещения за "социални" събирания. Много често има медицински персонал, административен офис и т.н. Т.е. това е сграда специално пригодена за възрастни хора, а не просто блок с апартаменти под наем.
Bistra написа:Младо семейство не може да кандидатства за тях (поне в Кебек е така, за Онтарио не знам). Те са само за пенсионери.
Bistra, Independent, Благодаря за отговорите!
Публикувай отговор