Разсъждения върху Nicks

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Kiwi

Разсъждения върху Nicks

Мнение от Kiwi »

Привет,

Винаги съм си задавал въпроса какъв е източника на нашите никове. Как сме си го избрали. Кои са тези ирационални пориви. Кое е тайнството което ни кара да се наричаме Canuck, ZouZou, Ombudsman, ....
Попадайки в този ред на мисли направих следните скромни изводи:

1. vladi - Истинското му име е Предрапан Ицчерзкапарян. Стар арменски род, конекрадци. След успешно посещение в страната на мечтите(Сибир), става поклоник на новото течение и в чест на Октомврийската революция се нарича Влади(Ленина)

2. Canuck - Той е машина. Съвместен проект на Евро и Канада специалисти с цел да докаже на японците че и ние сме в час. Кръстен е в чест на тримата Кебекуа сборили се с мечката Canuck('Другливата' - на езика на команчите) през далечната 1566. Внимание с машина не се спори :):):). http://report.any.bugs.here

3. Kiwi - 'мисирка със зеле'. Рецептата за тази гозба е открадната от Сър Джоунс през 16 век и пренесена в Нова Зеландия. Томошните маори виждайки тази манна небесна разбират колко са загубили през тези 2000 години търсейки съвършенството в кулинарията. И наричат 'мисирка със зеле' в чест на техния бог на втасалите банани 'Kiwi'. Впоследствие използват местна птица като заместител на мисирката.

4. ДаниК - дядо Дан Колов, баща член на 'РМС', А сега той е просто борец за човешки свободи. Което ме навежда на 'Борбата е безмилостна, борбата е жестока, какво тук значи някаква си личност'.

5. IvHajdu- прароднини - далечна Спарта. Предмет на обожание в Спарта - пържен бастун. И с това са плашили враговете си траките. Които пък токлова мразели Спартанците че се обиждали на бастун.

И така и до наши дни.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Отлична идея, Киви!
Аз също правих известни разработки върху никовете и се боя, че достигнах до малко по-различни изводи.
Без да претендирам за строго придържане към никологията и позволявайки си кратък волен полет между върховете на логичността вместо строго научните подходи, ще си позволя да изложа някои от моите разработки, които, без да бъдат контрапункт на твоите, ще се опитат да допълнят широкото епическо платно в областта на никовете.
И така :
Влади - бивш владетел на северозападна Месопотамия. Оттам и привързаността му към месото. Проявява склонност към мълчание през океана (трудно пише, откакто е в Канада). Вероятно бъдещо развитие - заместник-министър в информационното министерство на Канада.
Канук - дори и с ника си не може да скрие любовта си към гребните спортове (кану, каяк, 4-ка скиф и 4-ка недоскиф и т.н.). Симпатии към анимацията "Последния лов на Нанук" и към малкия Мук, не харесва кукувото лято. Вероятно бъдещо развитие - зам.-главен редактор на в. "Отава днес".
Киви - очевидно е без крила, новозеландските гени го принуждават да се изразява по-скоро рисуваемо, отколкото писмено. Любимо ястие - киви пълнена с киви (нали разбирате, плода киви, пълнен с птицата киви, а не обратното). Не харесва морски таралежи. Вероятно бъдещо развитие - в областта на туризма и етимнологията.
ДаниК - инициали. Минало - добре покрито. Вероятно бъдещо развитие - успехи в областта на одита.
ИвХайду - айде да не пиша за себе си, става ли?

По-нататък ще коментираме и Зу-Зу, Годис, подправка, Добричък и др.
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Е за Пламен защо не написахте нещо, ами Снежи, Обудсман,Коко... много лесно минаха метър другите. Няма само мойта тайна (че съм конекрадец) да бъде разкрита я...
Аватар
No667

No667

Мнение от No667 »

a moiat nick doseshtate li se kakvo e?

No667
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Kam Kiwi i IvHaydu: Chudesni teorii imate. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mnogo me razsmyahte i dvamata! A, kakvo po-hubavo ot tova da se razsanya sutrin s edin yak smyah. :lol: :P :lol: Kefite me, pishete oshte teorii i za drigi imena, please. Shte vi izkaram na bis. :beer:
A, inache, imate i mnogo dobro popadenie mejdu maytapite, zashtoto az naistina jivo se interesuvam ot indianskite plemena v Quebec, Ontario, and the Maritimes i vie ste me razkonspirirali, vapreki che samiyat mi nick ne go izdava tova. Bravos! :wink:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Гой

.

Мнение от Гой »

vladi написа:Е за Пламен защо не написахте нещо, ами Снежи, Обудсман,Коко... много лесно минаха метър другите. Няма само мойта тайна (че съм конекрадец) да бъде разкрита я...
Нека да опитам и аз(макар и не добре подготвен):

Снежи-идва от името Снежанка,а Снежанка идва от едно от агрегатните състояния на водата-сняг.

Пламен- за администратора на форума-или добро или нищо!(както за мъртвите :lol: )

Омбудсман-пост в Европейския съюз.Работи за защита правата на гражданите (нека ме поправи някой ако греша).

Коко - 1.Галено обръщение от Николай 2. Често повтаряна дума от папагалите :D
Mtl Гой
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Re: .

Мнение от Sneji »

Гой написа:
Нека да опитам и аз(макар и не добре подготвен):

Снежи-идва от името Снежанка,а Снежанка идва от едно от агрегатните състояния на водата-сняг.
Доста близо, само че не Снежанка, а Снежина - т.е. пак сняг :D Макар, че имаше период в който все ме питаха къде са ми джуджетата :D
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Гой написа:
Коко - 1.Галено обръщение от Николай 2. Често повтаряна дума от папагалите :D
Аз пък все си мислех че идва от Санта Клаус :idea:
:) :) :)
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Kiwi

Re: No667

Мнение от Kiwi »

No667 написа:a moiat nick doseshtate li se kakvo e?No667
Не знам, имам 3 предположения:
1. Име на Водка
2. Номер на полет
3. Ти си чисто и просто Java Object - theBeast@n667. При първата инициализация базата е избила в UNIQUE_KEY_VIOLATED и вместо заветното 666 е инициализирала theBeast на следващия key 667 ?!

Nr. 3 е нали :):):)

Кажи ни. Умирам от любопитство. Затова и писах тези глупости.
ZouZou

Мнение от ZouZou »

No667 написа:a moiat nick doseshtate li se kakvo e?

No667
Да не се обидиш братче, ама така като гледам ника, освен да се броиш втория след дявола....или дявол и още малко.....ама лошо няма, по-дявол от дявола си е -х-=+ :wink:
Аватар
No667

Nick

Мнение от No667 »

nali chisloto 666 e chisloto na Antihrista,No66 e negovia nomer,a

No667 e saseda na Antihrista :)))) taka se vodi po niakakvi si World Standarti :)))
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Plamen

Мнение от Plamen »

Vse si znaeh che mnogo hora ne me obichat :wink: ama chak pak da me zakopavate...az ne se sardia ako niakoi se opita da mme analizira...
Plamen e stara slavianska duma vse oshte izpolzvana v ruskia ezik....i osnachava plamak...ogan...moje da e polezen (da topli) ama moje i da izpepeliava (ako ne se kontrolira iz kaso)... :roll: pitaite jenata...tia e po-nnaiasno... :twisted:
Godis

Мнение от Godis »

No667 написа:a moiat nick doseshtate li se kakvo e?

No667
Я да видим сега кой следи форума и кой не :lol:

No667 е точно номера ти на потребител в момента който си се регистрирал в предишния форум на бгканада. :lol: :lol:
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Та:

Keeper - Син на Юлиян II. След промените в календара през 567г. братовчед на Keepera, небезизвестния Щилиян II Gustraprakus(Мръхотвореца) решава да се противопостави на промените. Публично опозорен и изгонен. Така че Keeper, борбата свърши. Мръхотвореца е мъртъв и календара се запазва.

милото - това е Мишо Шамара. Прикрит зад нежни фрази.

Godis - Шведския крал на дъвчащите бонбони поради необходимост да се придържа към протокола тайно взема Финската принцеса ЗуъЗау за своя любима. Сватбата продължила 13 дни и 6 нощи при което се изяли толкова бонбони че и днес все още се възпява 13-та нощ и 6-тия ден.

АмГъл - бъдещ потребител, с бъдещи интереси в пръстенокражбиране. Обявявям състезание кои пръв ще се регистрира като АмГъл

Пламен - Първо на първо името нищо не значи. Второ на второ Plamen идва от Plane. Отговора на въпроса който още не зная е какъв Plane е пламен - двумоторен, тритактов, реактивен или със задно бутало. Гледа от високо и е почти богоравен. Но царят е гол. Пийва........ Нафта . Интереси в инженернилъка.

Последно промяна от Kiwi на Чет Сеп 11, 2003 12:45 pm, променено общо 1 път.
Гост

Мнение от Гост »

Омбудсман-пост в Европейския съюз.Работи за защита правата на гражданите (нека ме поправи някой ако греша).

Скандинавски произход. Многобройни приложения в областта на защитата на гражданите. Принципно - надинституционална, наддържавно-структурна, надпартийна, надорганизационна - извън всякаква форма. В Канада омбудсмани има от ниво на банки, училища до ниво провинция, държава. Трудно е да се разбере откъде идват доходите им. 8) Целта на омбудсмана е да защитава правата на гражданите СРЕЩУ официалните институции, тогава когато има проблеми с лоши закони и нарушаване на личното пространство от някакъв вид институция. Омбудсманската институция е определена и се играе само от 1 човек /за разлика от президентската/. Благодарение на личните си познания и контакти той преговаря за промяна в закони, лобира за изменения на различни статуква.

Моята скромна личност претендира да бъде омбудсман само на този форум. Ако имате проблеми с админите, с официално поддържаните мнения /придобили почти законови очертания/, ако ви липсва правилната информация и настоявате да я намерите .... 8) Скромно, нали ? Ще се боря за вашите права с позволени и непозволени средства.
Заключено