Не, от София съм

повечето от кандидатите са явиха на 1-ви декември. Бях в стая Б01 (-1 ниво или просто казано, в мазето). Там се взимаха снимките на всички. Иначе изпитващия беше жена и ми се стори много приятна и добра. Постоянно ми се усмихваше и разговорът протече доста приятно. Свърших за около 17 мин. Въпросите бяха най-лесните, които можеха да ми се паднат - какво работя, да опиша моите задължения, дали бих препоръчал на друг да работи моята професия, какво правя през почивните дни (събота и неделя), дали е честно да се работи през уикенда(защото казах, че в повечето случаи , аз работя), за туризма и икономиката на една страна, любим град, който съм посетил, защо ми е харесало, какво съм правил там, дали бих отново отишъл, какво мисля за туристите, какво обичат да правят най-много, кои места посещават в моята държава, хората в моята държава къде предпочитат да живеят - градове или села, какви са предимствата на едното и другото, защо се местят и да е имало още един или два въпроса, които в момента ми отбягват

В общи линии съм доволен от себе си и ми се иска да е висока оценката, но последната дума има интервюиращия