Off-topic: Има ли жители на Разсадника/Красна Поляна?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
AsicsFan

Off-topic: Има ли жители на Разсадника/Красна Поляна?

Мнение от AsicsFan »

Привет,

Модераторите извинете че пиша тук, правя го само защото тук имам най-голям шанс да ме прочетат, а молбата е голяма.

Въпросните квартали Разсадника и Красна Поляна са в София. Жители на близките квартали до пазара на Красна Поляна също може да се отзоват.

Молбата е следната:

Може ли някой в близките дни да скокне няколко пъти до пазара на Красна Поляна?

Там - точно на спирката на трамваите идващи от центъра има 3 изоставени бараки -бивши магазинчета. В най-дясната живее едно много старо куче. Аз съм от Разсадника и редовно минавах оттам, принципно кучетата не ги закачам, но това ни беше на сърце и съм го хранил. Засичал съм и други да се грижат. А то е доста старо - не чува, мирис не знам хваща ли, недовижда -има пердета на очите, дребно е като пудел и прилича на лисица малко по издължената леко муцуна и рижавееща козина. Аз затова и Лиско му виках. През деня често скита на около, но и често си спи в бараката, където само котка или гълъб може да влезне през решетките, та е на скатано от други кучета. По някога проспива повечето от деня.

Единственото което искам да помоля, е някой просто да види дали кучето е живо, може и да го щракне с телефона. Това е.

Вярно има шанс и да не го засече или да си е отишло и общинарите да са го махнали - не знам. За тия 2 години и половина откак съм тук молих познати, вкл. кучкари да хвърлят едно око - ей никой не отиде. Много съм разочарован, а ми е затъжено за кучето та искам да знам как е.

Това е. Ако някой скокне - моля драснете лично съобщение с резултата.

Мерси предварително и се извинявам за оф-топика.
Winners train, losers complain.
Sofia=>Toronto 2010-07-28
Citizenship 2014-11-13
Toronto=>Sofia 2021-04-28 (Завърнал се)
Аватар
martatabs
Модератор

Re: Off-topic: Има ли жители на Разсадника/Красна Поляна?

Мнение от martatabs »

Похвално е всичко това, което си написал и то на хиляди километра от дома. Ако някой се одзове на молбата нека да качи снимка да видим въпросното куче.

Поздрави!
Аватар
AsicsFan

Мнение от AsicsFan »

Ето снимка на кучето, правена от мен около 2010 преди заминаване.

Изображение
Winners train, losers complain.
Sofia=>Toronto 2010-07-28
Citizenship 2014-11-13
Toronto=>Sofia 2021-04-28 (Завърнал се)
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

:oops:
Последно промяна от ivalin на Сря Ное 28, 2012 1:46 am, променено общо 1 път.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
des29

Мнение от des29 »

Здравей AsicsFan,
Аз живея в Разсадника и мога да ти дам информация, че бараките, за които питаш ги няма от около 1 г. може би, а за кучето, не знам нищо.
Поздрави
Публикувай отговор