Има ли и други пострадали от неприятни сюрпризи?Само аз ли съм вечно потърпевшата?

честно казано ти ме уби!JOY написа:Хе-хе,де да беше стриптизьор!
Чакам си аз заветната карта и най-сетне пристига дългоочаквания плик.Урааа!
Да,ама не! Вместо пластиковата карта,вътре някакви чаршафи със златни печати- ВРЕМЕННО ПЕРМИ за 1 година.А до тогава трябвало да издържа изпит по френски.![]()
Абе не ми е за изпита-един повече-един по-малко-вече спец.станах по изпитите и с един френски няма да ме уплашат,ама може ли такова свинство,питам? Аз пътеки направих до тези скапани Ордери,как палатки там не опънах и НИТО ВЕДНЪЖ даже да не намекнат,че следва и изпит по френски за да получиш постоянно перми! Идиоти бе!
Да знаете хора,че в Квебек има неписан закон УМИШЛЕНО да се укрива информация! Не доверявайте само на официални институции,а питайте патило!
Още не се бях съвзела от кандидатстудентския изпит,където също ме очакваха сюрпризи и на ти-пак! Чакаш ли нещо от местен бюрократ,трябва да си готов към всякакъв удар под кръста!
JOY написа:Хе-хе,де да беше стриптизьор!
Да,ама не! Вместо пластиковата карта,вътре някакви чаршафи със златни печати- ВРЕМЕННО ПЕРМИ за 1 година.А до тогава трябвало да издържа изпит по френски.![]()
Абе не ми е за изпита-един повече-един по-малко-вече спец.станах по изпитите и с един френски няма да ме уплашат,ама може ли такова свинство,питам? Аз пътеки направих до тези скапани Ордери,как палатки там не опънах и НИТО ВЕДНЪЖ даже да не намекнат,че следва и изпит по френски за да получиш постоянно перми! Идиоти бе!
Да знаете хора,че в Квебек има неписан закон УМИШЛЕНО да се укрива информация! Не доверявайте само на официални институции,а питайте патило!
Още не се бях съвзела от кандидатстудентския изпит,където също ме очакваха сюрпризи и на ти-пак! Чакаш ли нещо от местен бюрократ,трябва да си готов към всякакъв удар под кръста!
ДаниК,точно по причина да отговаряме на изискванията на Ордера за френски,ни беше лепнат в програмата френски,който преди нас не е даван (преди нас е имало само 2 емигрантски групи,но все пак...).Учих френски 7 месеца по време на актуализацията,като през този период съм държала минимум 5 изпита по него + окончателен и за това ми е издаден същия чаршаф със златен печат,който да послужи пред Ордера.Да не мислиш,че не сме питали през това време ще бъде ли достатъчен този френски и ще трябва ли да се държи изпит пак? Този документ трябваше да послужи за тази цел,а пък ако те си имат специални изисквания за такъв (както се оказва),ние просто бихме отказали френския в програмата (той не фигурира в писмото с изискваните предмети от Ордера).bgmontreal написа:честно казано ти ме уби!JOY написа:Хе-хе,де да беше стриптизьор!
крият информация за изпита по френски![]()
![]()
както ти казваш "ние сме в Квебек" и за да членуваш в който и да е ордер ти е нужен изпит по френски.
Тази идиотия на Жельо за признаване на БГ за франкофонска, мисля че не те е заблудила, нали?
Колкото до криене на инфото - отне ми 3 мин да намеря следното "строго секретно" указание в сайта на ордрето
"Permis d’exercice
Le permis d’exercice de la profession d’infirmière n’est délivré qu’une fois. Cependant, pour l’obtenir, vous devrez satisfaire aux conditions et modalités prévues, notamment avoir une connaissance suffisante de la langue française1 et avoir réussi l’examen professionnel de l’Ordre. Grâce à ce permis, vous appartiendrez officiellement à un ordre qui regroupe environ 65 000 membres. Pour utiliser le titre d’infirmière, vous devrez également vous inscrire chaque année au tableau de l’Ordre et en acquitter les frais."
Кой друг ордер? ОIIAQ?JOY написа:ДаниК,точно по причина да отговаряме на изискванията на Ордера за френски,ни беше лепнат в програмата френски,който преди нас не е даван (преди нас е имало само 2 емигрантски групи,но все пак...).Учих френски 7 месеца по време на актуализацията,като през този период съм държала минимум 5 изпита по него + окончателен и за това ми е издаден същия чаршаф със златен печат,който да послужи пред Ордера.Да не мислиш,че не сме питали през това време ще бъде ли достатъчен този френски и ще трябва ли да се държи изпит пак? Този документ трябваше да послужи за тази цел,а пък ако те си имат специални изисквания за такъв (както се оказва),ние просто бихме отказали френския в програмата (той не фигурира в писмото с изискваните предмети от Ордера).bgmontreal написа:честно казано ти ме уби!JOY написа:Хе-хе,де да беше стриптизьор!
крият информация за изпита по френски![]()
![]()
както ти казваш "ние сме в Квебек" и за да членуваш в който и да е ордер ти е нужен изпит по френски.
Тази идиотия на Жельо за признаване на БГ за франкофонска, мисля че не те е заблудила, нали?
Колкото до криене на инфото - отне ми 3 мин да намеря следното "строго секретно" указание в сайта на ордрето
"Permis d’exercice
Le permis d’exercice de la profession d’infirmière n’est délivré qu’une fois. Cependant, pour l’obtenir, vous devrez satisfaire aux conditions et modalités prévues, notamment avoir une connaissance suffisante de la langue française1 et avoir réussi l’examen professionnel de l’Ordre. Grâce à ce permis, vous appartiendrez officiellement à un ordre qui regroupe environ 65 000 membres. Pour utiliser le titre d’infirmière, vous devrez également vous inscrire chaque année au tableau de l’Ordre et en acquitter les frais."
Да,ДаниК,напразно си се ровил...Изровил си инфото от другия Ордер,а не от моя.