дистанционно у-ще
-
дистанционно у-ще
Здравейте,имам следния въпрос.Дали според Вас има смисъл,да се пробва да се кандидатства в ВУЗ в Монреал от Б-я,и ако ме приемат дали ще е от полза,на интерв.ако някой е запознат моля да каже.
DCS 17-11-2011
VIENNE 22-11-2011
Ouverture de votre dossier-05.06.2012
TCFQ-B2,B2
Писмо за вкл.в лист за интервю-09.07.2013
Интервю-02.06.2014г-Успешно
Документи Нова Скотия-02,07,2014г.
Баркодове получени-15,09,2014г.
VIENNE 22-11-2011
TCFQ-B2,B2
- ablood
- Обратна връзка:
Re: дистанционно у-ще
Твърде скъпо, тъй като ще се явяваш като чуждестранен студент.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
За интервюто не знам. Но нали идеята на програмата за емиграция е за професионалисти, готови да започнат работа. Получава се противоречие, но пък може да бъде коментирано на интервюто.
Не е невъзможно да се реализира като проект. Дали има смисъл зависи от мотивацията, възраст, финансов ресурс, семейна конфигурация и много други. За таксите е добре обяснено тук, най-долу :
http://www.calendar.ubc.ca/vancouver/in ... ,0,0#17962"
Имам пред себе си подобен пример на абитуриент, който емигрира с родителите си и започна много успешно bac още с пристигането си след завършване с отличие на Националната природо-математическа гимназия „Академик Любомир Чакалов“. Но вие може би питате за основен апликант.
Не е невъзможно да се реализира като проект. Дали има смисъл зависи от мотивацията, възраст, финансов ресурс, семейна конфигурация и много други. За таксите е добре обяснено тук, най-долу :
http://www.calendar.ubc.ca/vancouver/in ... ,0,0#17962"
Имам пред себе си подобен пример на абитуриент, който емигрира с родителите си и започна много успешно bac още с пристигането си след завършване с отличие на Националната природо-математическа гимназия „Академик Любомир Чакалов“. Но вие може би питате за основен апликант.
-
- последно предупреждение за БАН
kristian31
Не си прави лоша услуга.Квебек търси квалифицирани работници,а не студенти!!!Мисля,че ме разбра.На интервюто 100% ще те питат за работния ти план за Квебек за това се подготви,какво ще кажеш за него.На интервюто през май 2010г интервюиращия Шоази Рада ги беше попилял с няколко въпроса.Какво ще правите в Квебек,искатели да учите там?И като кажеш ,,да,, следва ,,да,но тази програма е за квалифицирани работници,а не за студенти'' след което разбираш,че си си вкарал автогол.Така накъса не малко народ,включително две семейства,които са ни лични приятели.Учи си френския и всичко ще е наред.
От нас успех
Не си прави лоша услуга.Квебек търси квалифицирани работници,а не студенти!!!Мисля,че ме разбра.На интервюто 100% ще те питат за работния ти план за Квебек за това се подготви,какво ще кажеш за него.На интервюто през май 2010г интервюиращия Шоази Рада ги беше попилял с няколко въпроса.Какво ще правите в Квебек,искатели да учите там?И като кажеш ,,да,, следва ,,да,но тази програма е за квалифицирани работници,а не за студенти'' след което разбираш,че си си вкарал автогол.Така накъса не малко народ,включително две семейства,които са ни лични приятели.Учи си френския и всичко ще е наред.
От нас успех

-
Обръщам се към по-запознатите.Малко помощ-какви точно са тия кредити в университетите в Монреал? И как става приема в техните универс.?
DCS 17-11-2011
VIENNE 22-11-2011
TCFQ-B2,B2
VIENNE 22-11-2011
TCFQ-B2,B2
kristian31 написа:Обръщам се към по-запознатите.Малко помощ-какви точно са тия кредити в университетите в Монреал? И как става приема в техните универс.?
Що е то кредит.
Относно приемането - всеки университет си има критерии. В общия случай се гледа дипломата от средно образование (или от университетско такова, особено ако идваш от чужбина). Много университети имат изискване за владеене на език - може да се наложи да минеш през изпит. Най-точна информация можеш да получиш от сайтовете на университетите. Обикновено има и указания към кого да се обърнеш ако имаш въпроси.
Успех

"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson