SFBG82 написа:miteto написа:А с 8-10 години стаж на колко почваш - на 3000 евро? Малкото ми братовчедче почна преди 9 месеца точно в Хюлет Пакард на 1000 лева. С английски език, завършен бакалавър компютърни системи от ТУ, е вярно с 0 години опит. Не знам в тази криза дали се избиват да предлагат по 1000 евро на хора с 1 година опит (т.е. на практика никакъв)...
Е, да с Англисйки език и с 0 години "компютърен" опит в София обикновено се започва на 1000 лв. След 2 години работа сумата е обикновено двойно по-голяма.
Съгласен съм с това.
1000 лева са ми само обедите в обедната почивка от работа дето ги давам.
И още толкова като излизам през уикендите по по-скъпи ресторанти. Там кой ще ми плаща обедите? Нали това лято като ходих до сф и ядох в стола за бързо хранене на мола в младост дадох 20лв за един обяд. Колкото давам и тук в Канада. Или само ще се правя на баровец с бурканите от баба на село (дето я нямам)?
Аз също съм на 2г стаж с "компютърен опит", каквото и да значи това.
Наистина си мн забавен, само че не мога да те разбера какъв е смисълът от тези несвързани постинги. И в тази и в другите ти теми.
Едно от смешните неща, и далеч не единственото е, че специално натъртваш, че щял съм да работя в 25-35 етажа бизнес сграда. От това ще ми порастне с още 20 сантиметра ли, какво? Тук, за разлика от бг не си ги "мерим" по броя на етажите. Даже е по-гот да е по-ниска сградата, по-малко се пътува и се пести време. Абе просто ... нямам думи.
Аз ако се прибера някой ден до Сф ще е за всичко друго, но не и да работя. Иначе продължавай да пишеш. Определено разведряваш работния ден.