koko1 написа:Здравейте!Живял съм повече от 6 месеца в САЩ и ще трябва да пращам отпечатъци .Ако някой е правил този номермоля да ми пише!!!Благодаря
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... =1&t=38895"
koko1 написа:Здравейте!Живял съм повече от 6 месеца в САЩ и ще трябва да пращам отпечатъци .Ако някой е правил този номермоля да ми пише!!!Благодаря
r_nina написа:В форума има тема "върнати документи" и там на колегата канадците са му посочили че една от причините да му върнат док е именно че няма тази декларация.
rumie_s написа:Ние нямаме представител, не сме попълвали този формуляр и не са ни върнали документите![]()
Успех!
mmp написа:Пишеш си адреса на А4 ( моя го направих на самозалепваща се хартия), разпечатваш, изрязваш го във вид на етикет и заедно с чека и снимките закачаш с кламер към документите.
И ние така.Double Trouble написа:Cantare, ние писахме в графата за други имена моята фамилия по рождение, защото ми е променена след брака.
А бащиното го писахме след собственото име в графата prenom(s).
Aelia написа:И ние така.Double Trouble написа:Cantare, ние писахме в графата за други имена моята фамилия по рождение, защото ми е променена след брака.
А бащиното го писахме след собственото име в графата prenom(s).![]()
Хора, кажете трябва ли да прилагаме сертификати за IELTS и DELF като сме подали по старите правила?
Благодаря ти!brigo написа: В контролния лист т.12 /езикови умения/ не е отбелязано квадратче за кандидатстващите със сертификат от Квебек, така че според мен не трябва да се прилагат.