Интересува ме има ли вариант да се поработи някой-друг месец в Канада, без да се стига чак до емиграция...?! Например някой ти праща покана и ти поработваш няколко месеца, после се прибираш по живо, по здраво. Или пък някаква форма на временна заетост... Ако се сещате и за трети вариант-споделете.
Интересува ме има ли вариант да се поработи някой-друг месец в Канада, без да се стига чак до емиграция...?! Например някой ти праща покана и ти поработваш няколко месеца, после се прибираш по живо, по здраво. Или пък някаква форма на временна заетост... Ако се сещате и за трети вариант-споделете.
Става !!!
1. Намираш си кой да ти прати покана
2. Убеждаваш имиграционните че не си невъзвръщенец за да ти дадат тур виза
3. Вземаш визата и купуваш билет за Канада
4. Идваш при твоите хора и си търсиш работа на черно.
5. Поработваш няколко месеца. Спиш и ядеш у приятелите за да не харчиш нахалост.
6. Прибираш се по живо по здраво.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Kan_Tangra написа:Ами винаги има и трети вариант.
Значи вариант 1, имигрираш и работиш.
Вариант 2, работиш, без да имигрираш.
Вариант 3, имигрираш, без да работиш.
Вариант 4. Нито имигрираш нито работиш
Просто да довърша формулата, не за нещо друго
5. Поработваш няколко месеца. Спиш и ядеш у приятелите за да не харчиш нахалост.
Можем да се спазарим, но като се има впредвид, че ако те хванат да работиш на черно, докато пребиваваш в Канада, поканен от мен, аз едва ли повече ще мога да поканя дори родителите си. Тоест трябва да ти поискам толкова много, че с работа на черно до живот ще има да изплащаш.
Тоест - по точка 1 ти трябва някой много близък, или много отчаян.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Бива!!!
Ха, сега ми кажете как става 1 и 2
Не знам
1. Никога не са ми пращали покана.
2. Никога не съм ходил в Канада с туристическа виза. Веднъж кандидатствах, но не ми дадоха и така и не разбрах защо.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.