Kum Bg...i MNOOOGO BurZo - NA OBRATNO!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Mdaaammm...Mai nishto drugo ne ni ostava osven da pojelaem na Atzo i na Botzo da pojiveiat izvestno vreme v "normalna" darjava, da porabotiat na "normalna" rabota, da se varnat v Bg (da obmeniat dolari) i da vidiat napredaka...

Nazdrave! :) (Az otivam da iam pitsa na parche pred NDK-to i da pia nalivna Kamenitsaa. Po-dobra pitsa ne sam iala izvan Italia (1 lv. parcheto), a Kamenitsata (0.29 lv.) si mi haresva dori sled godini prekomerna upotreba na bavarska bira... Tsenite niama da gi komentiram, to e iasno...V Bg opredeleno si e suuuupppeeerrrr!)
Аватар
edelwais

Мнение от edelwais »

BabaPena написа:...a Kamenitsata (0.29 lv.)...
leleee, towa shte da e niakava neveroiatna "promotzia"!!! pii i za men :beer:

a, kato kazah promotzia - na popa (v sofia) na edna sguvaema masichka imashe parche karton s nadpis "promotzia" - prodavaha slynchevi ochila - pako raban, versache... po 3 leva :lol:

a na vsichki na pochivka v BG i na glasiashtite se da hodiat natam tova liato - PRIATNO IZKARVANE. nie veche si biahme tam - extra!
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

a Kamenitsata (0.29 lv.)...
Е-хеее-за 3 месеца е поевтиняла 4 пъти ,ако е така със всичко останало-250 лв=1000 лв ,мога да се връщам!
todor73

Мнение от todor73 »

a mitko to ne stava iasno dali ne e v chashki po 200 ml ako e taka i nalivna moje. babopeno ami ti s toia bavarski standart, halbi ot po 1 litqr, ne ti li e malko nekomfortno sega v kafeni chashki da piesh bira :D
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Лигавите се...и баба ни Пена и всички останали с тази изтъркана тема. Не стигат деветте страници по аналогичната тема във форума, а сега и тук... Айде стига - на който му харесва в "промемената" България - да си стои в нея или да се връща обратно...
На мен лично много по ми харесва дървената Канада:)
Спорът е безсмислен - както казват руснаците :"На вкус и цвет товарищей нет"...
S-T-A-L-K-E-R
Обратна връзка:

Мнение от S-T-A-L-K-E-R »

Tochno taka - na koito mu haresva v Bg - da se vrushta tam...zashto shte stoi v Canada.
A be to i na men mi haresva da sum turist v Bg(a i navsiakude drugade..), AMA HORATA tam mizerstvat, a NIAKOI NAMIRAT PODOBRENIA v MIZERIATA...
c'est ridicule!
ZouZou

Мнение от ZouZou »

Инвеститорите задължително с охрана!!!
http://www.news.bg/article.php?cid=10&pid=0&aid=143951

Пребиха шефа на столичния х-л “Шератон”
Управителят на столичния хотел “Шератон”, 29-годишният гръцки гражданин Сеганос Харалампос е бил пребит пред дома си в столичния квартал “Бояна”, около 9.00 часа тази сутрин.

Вследствие на побоя, по първоначални данни нанесен от един човек, мъжът е с фрактура на лявата ръка и наранявания в областта на лицето.

Нападателят, който се издирва, не е взел никакви лични вещи и ценности на пребития.

При първоначалния разпит управителят на 5-звездния хотел е обяснил, че в последно време имал конфликти с арендаторите на паркинга на пл. “Света Неделя”.
По информация БНР половината от паркинга се държи от фирма, близка до бившата силова групировка ВИС.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

bibco написа:Лигавите се...и баба ни Пена и всички останали с тази изтъркана тема...
Ne se ligavia. Prosto namiram polojitelna promiana v BG i iskam da ia spodelia s okolnite. Za men temata ne e iztarkana - za prav pat ot mnogo vreme sam si v Bg i imam vreme da se oglejdam naokolo.

Vseki ima pravo na menie, nali taka? Pri polojenie che ne obijda okolnite that is.

A i ne mi e iasno zashto sled kato niakoi kaje neshto dobro za Bg vse go prashtate da jivee tam? Kakav e problema da komentirame pliusovete i minusite na raznite darjavi vkl. i Bg?

Nazdrave!
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

S-T-A-L-K-E-R написа:bla-bla ... AMA HORATA tam mizerstvat, a NIAKOI NAMIRAT PODOBRENIA v MIZERIATA ...
c'est ridicule!
какво намирам в БГ е мое мнение и едва ли някой с приказки ще го промени. Колкото до мизерия - в сравнение с това което съм видял в Северна Америка (САЩ, Канада и Мексико), хората в БГ живеят в разкош.
Навсякъде може да има мизерия, но е факт че всеки отишъл в БГ е намерил положителна промяна!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Нв всеки е намерил положителна промяна! Някои неща са по-зле от преди 5 години, например кръчмите са почнали да ги затварят рано-рано и центъра на софия е станал доста голямо мъртвило.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Silistra

Мнение от Silistra »

bgmontreal написа:
S-T-A-L-K-E-R написа:bla-bla ... AMA HORATA tam mizerstvat, a NIAKOI NAMIRAT PODOBRENIA v MIZERIATA ...
c'est ridicule!
какво намирам в БГ е мое мнение и едва ли някой с приказки ще го промени. Колкото до мизерия - в сравнение с това което съм видял в Северна Америка (САЩ, Канада и Мексико), хората в БГ живеят в разкош.
Навсякъде може да има мизерия, но е факт че всеки отишъл в БГ е намерил положителна промяна!

Да има промяна , пращах , пращах пари и като се вьрнах какво да видя .......
баба ми си купила телевизор , сестра ми пералня * от скьпите 575 лв. * маика ми кон с каруца , и го крьстили на мое име щото аз сьм пратил парите , баща ми малка яхта , много положителна промяна , тц , тц....

То че хората тьнат в разкош е ясно , оня ден баба ми направила 4 компота от ягоди за зимата и 12 бутилки сок *бирени* от каисии , а и пратих колет с кафе и капучино за маика ми щото горката живее на село , много голямо разнообразие има и да не се обьрка жената реших да и помогна.
Сестра ми живее вьв Варна , получава 400лв. нето и минава за мангизлиика в квартала , а и на колата им ще правят скоро абитюренска ,става на 18 хе хе ще хапнем кюфтенца май на есен.

Абе Дани това не сьм очаквал да го кажеш.
Минаваш за умен и начетен човек , маи много кратко си бил в БГ.
Ако правиш само това което вече можеш, ще останеш завинаги това което си!
Заключено